Mascot Høie logo

Vårens nyheter

Beroligende minimalisme

I jakten på ro og velvære, omfavner vi skjønnheten i det enkle. Bli kjent med Høies vårnyheter som utstråler beroligende minimalisme, og kjenn pulsen senke seg.

EN HYLLEST TIL BEIGE


Beige, trendfargen som omfavner det elegante, det naturlige og det uformelle. Den varme og behagelige basefargen er nå tilbake med all sin lune sjarm. Denne fargen trives godt i selskap med andre, både med lekne pasteller og mer kulørsterke farger.

LYS OG LUFTIG


Når du vil ha den lyse og behagelige følelsen på soverommet, men allikevel craver litt fargerik forlystelse - gå for lys grønn. Deilig, frisk og særs omgjengelig og behagelig for øyet. Bli bedre kjent med noen av våre grønne sengesett: Ayla, Milano og Elegance.

ZENBLÅ


Hva passer vel bedre på soverommet enn en farge som utstråler ro, harmoni og komfort? Nyhetene Elegance og Bella er to deilige satengsengesett av god kvalitet i den behagelige fargen zenblå. Gi deg selv gleden av å synke ned i våre deilige satengnyheter for en fredelig natt og god søvn.

SARTE PASTELLER

En av vårens sengetøysnyheter er Ayla i dus rosa. Med sin behagelige fargepalett er den en delikat fornyelse til soverommet.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter