Mascot Høie logo

Derfor skal du velge Høie Saga dundyne

Hva er vel bedre enn å legge seg i en myk og lun dundyne etter en lang dag? Saga-serien er vår absolutte bestselger. Hvorfor? Det er mange grunner til det, og under her går vi inn på noen av dem.

EN FAVORITT I DUN

Saga-serien består av dundyner og dunputer som er produsert både med tanke på miljøet og din komfort. Alle dynene og putene i serien er Svanemerket og så rene at de er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

Visste du også at vi produserer dynene og putene våre på Brekstad i Trøndelag?

DUNDYNE TIL HELE FAMILIEN

Vi ønsker kun det beste for våre barn. Søvn er viktig for små kropper i vekst og vi mener at dynen spiller en viktig rolle her. Derfor kommer også bestselgende dundyne Saga i barnestørrelser. Den vil oppleves lett og behagelig mot kroppen og holder barnet ditt varm om natten.

Èn tredjedel av livet i sengen

Søvn er så viktig for kroppen at den har fått tildelt én tredjedel av livet vårt. Vi anbefaler deg å benytte anledningen til å ta godt vare på deg selv. Sover du i dun, sover du i en av de mest naturlige og miljøvennlige isoleringsmaterialene som finnes. Dun har en unik evne til å skape stillestående luft, og gi deg varme mens du sover. Den smyger seg tett og godt inntil kroppen og trekker til seg fuktigheten du avgir i løpet av natten.

ENKEL ELLER DOBBEL?

Størrelser på dyner varier, og du har tre alternativer. Standardstørrelsen 140x200 cm går det ofte mest av, men flere og flere går over til lange dyner i størrelsen 140x220 cm. Er du av det romantiske slaget, gå for en dobbeldyne på 200x220 cm.


Tips for deg som velger dobbeldyne: To kropper varmer mer enn en. Gå derfor gjerne ned et hakk på varmeskalaen.

SLIK VELGER DU RIKTIG PUTE

De fleste av oss har opplevd putekrig, eller snarere en krig med puten. Å velge riktig pute kan være utfordrende! Gode puter er helt avgjørende for både trivsel på soverommet, og en god natts søvn. Sørg for å våkne uthvilt – velg en hodepute tilpasset dine behov!

HØY, MEDIUM ELLER LAV?

Valg av pute kan være vanskelig, og vi har alle personlige preferanser og behov. Det kan være man må prøve seg litt frem og tilbake for å finne drømmeputen. Men, her er noen tips å starte med. Sover du på magen, behøver du en lav pute. Dette gjelder også barn som går over fra junior- til voksenpute.

Dersom du sover mest på ryggen, men veksler mellom liggestillinger så kan en pute i medium høy være noe for deg, dette passer de fleste! Sover du mest på siden, eller kun på ryggen - trenger du ekstra god støtte til nakken – og en høy pute kan være et godt alternativ.

NORSK PRODUKSJON

Vi er veldig stolte av å produsere dyner og puter i vakre omgivelser på Brekstad. Hver dag jobber over 100 ansatte med å sørge for at du får den enestående Høie kvaliteten som vi er så kjent for og stolte av. Ser du det norske flagget på dynen, ja – da vet du at den er produsert i Norge. Uavhengig av valg så vil en Høie dyne uansett være av god kvalitet og betryggende produsert. Vi håper dette hjelper deg med å finne din drømmedyne.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter