Mascot Høie logo

Vårens trender

Natur

Et travelt liv og en til tider kaotisk verden gjør at balanse i livet blir enda viktigere. Da er det ekstra godt å omgi seg med naturens egen fargepalett, som inviterer til en god natts søvn når vi trenger det som mest. Deilige grønn- og blåtoner er både behagelig å omgås og trendy denne sesongen.

"GRØNT SYMBOLISERER LIV, FORNYELSE OG FRISKHET, OG VIRKER BEROLIGENDE."

HER OG NÅ

I kaos søker man gjerne orden, og behovet for å være til stede her og nå i sitt eget liv blir enda viktigere. I en verden der de store spørsmålene tvinger seg til overflaten, gir ytre uro også tid for refleksjon på hjemmebane – på egne valg for deg selv og for fremtiden.

DEN LUFTIGE KREPPEN

For kreppelskere er Ara også et godt og bærekraftig valg. Stoffet er vevd i svanemerket, ekstra tynn bomullstråd som gir en delikat kreppveving. Perfekt innerst mot kroppen – derfor har Høie også laget deilig pysjamas og sovemaske i vevd krepp. Det handler om å trekke pusten dypt – nyte, og bare være.

MED NATUREN SOM RAMME

Høyhastighetssamfunnet vi er en del av krever også pusterom der vi fyller på energi. Grønt symboliserer liv, fornyelse og friskhet, og virker beroligende på oss mennesker. Derfor har også det grønne og turkise i form av delikate, pudrete og nedtonede nyanser fått stor plass i vårens kolleksjon. Gå for dempet skogsgrønt eller sov i en leken blomstereng, eller drøm deg bort i en lys pastell som minner om turkist hav. La uansett naturen få sette rammene for et hjem som innbyr til nettopp pusterom, ro, harmoni og nærhet.

FRØYA

Sengetøyserien Frøya av Svanemerket bomull er ekstra fin bomull kjent for sin høye slitestyrke. Steinvasken mykner fibrene og gir sengetøyet en avslappet følelse, samtidig som det er ekstra mykt å sove i. Innfargingsprosessen krever også 30 prosent mindre vann enn tradisjonelle metoder.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter