Mascot Høie logo

EN MYK START

DUS ESTETIKK

Overgangen fra sommer til høst - Tenk deg en sommer på hell. Naturens farger som blir varmere og dusere. Solbrun hud og lune sensommerkvelder. Dette har vært inspirasjonen til kolleksjonen som har fått navnet «Dus estetikk». Fargene, mønstrene og materialene i sengesettene er valgt med omhu – for å gjøre overgangen fra sommer til høst så myk og behagelig som mulig.

KUNSTNER KRISTINE HASSELØY

Velkommen inn til mitt kreative kaos! Den fineste vekkerklokken jeg kan tenkte meg, er faktisk den jeg allerede har. Noen i nabolaget har nemlig fått høner og en hane, så den galer jo hver dag klokken sju og klokken åtte.

FOR EN GOD NATTS SØVN

Jeg tror det er veldig smart å legge fra seg bekymringene før du går på soverommet. Ikke ta med mye tankekjør. Kanskje legge mobilen fra deg?

DRØMMESENGEN MIN

Jeg tenker på alle sansene. At den høres fluffy og god ut, og at den ser fantastisk og myk ut i fargene. Og det taktile! Sengen og sengetøyet må jo selvsagt også være myk og god å kjenne på. Smaken er jo en sans, og jeg får jo helt vann i munnen bare av å se på Mira sateng fra Høie. Og hvis det lukter godt så er de veldig luksus. Hvis du har en deilig lavendelspray, er det helt topp.

BEAUTYHACK

Har du det bra på innsiden, så synes det på utsiden og du gløder og viser den beste utgaven av deg selv. Jeg tror også veldig på det de sier om en god natts søvn, nok vann og en god fuktighetskrem. Når du sover godt, får huden det den trenger og du gløder mer.

MIN STIL

Min stil er komfortabel med joggesko. Og så har jeg enten rosa leppestift, eller malingsflekker. Helst leppestift over malingsflekker, men det blir nok ofte noen malingsflekker på mine fine joggesko. Men sånn er det, det får jeg bare stå i. Skjønt, jeg tar en ekstra sjekk før jeg går ut i gata og kjøper lunsj.

KVELDSRUTINE

Nesten hver kveld prøver jeg å rekke å ta et bad, fordi da kobler jeg veldig av. Så er jeg trøtt og god til det er tid for seng. På nattbordet venter en bok med noen fine vers, som jeg liker å lese før jeg sovner.

KAN IKKE LEVE UTEN

Svart kaffe! Og en pakke tyggis i veska, da har jeg det bra. Mellom ett og to ringer ungene, de er da ferdige på skolen og ringer for å fortelle om dagen. Da kjenner jeg at jeg kan faktisk ikke leve uten å vite at de minste har det bra.