Mascot Høie logo

Kjærlighet for farger

hos Nina Sandbech

NINAS FARGERIKE SOVEROM

Vi har tatt en prat med moteikon Nina Sandbech, bli med inn på soverommet hennes hvor hun sover i en pastellsky. La deg inspirere av vårens vakreste farger.

HVA ER DITT MORGENRITUALE?

Jeg starter alltid med å slumre vekkerklokka en del ganger, hehe. Vanskelig å stå opp når du føler du sover på en myk sky, så jeg ligger ofte en stund på mobilen og skroller gjennom eposter, nyheter og instagram. Deretter må jeg ha kaffe. Kan ikke leve uten kaffe om morgenen.

NÅR STARTET KJÆRLIGHET FOR FARGER?

Jeg har alltid hatt en kjærlighet for mote helt siden jeg var liten. Jeg elsker å mikse og matche antrekk med farger sammen på forskjellige og kreative måter, samt å teste forskjellige fargekombinasjoner. Deretter har dette blitt overført til hjem og interiør også. Det å omgi seg med farger hjelper på humøret.

FÅ STILEN

Det føles så behagelig å sove i sengetøy-miksen Frøya og Elegance. Det er den perfekte blandingen hvor Elegance-lakenet gir det ekstra myke underlaget og Frøya sengetøyet gir den perfekte crispy, luftige og lette følelsen.

TIPS FOR Å STYLE SOVEROMMET?

Jeg ønsket et behagelig soverom å våkne opp i og malte derfor rommet i blåtoner - jeg har hørt at det er beroligende å ha på soverom! Deretter ønsket jeg å få inn litt varmere toner ved å velge et gult sengesett og matche det med rosa. Nå føler jeg at jeg sover på en pastellsky. Fargene er så behagelige sammen og jeg blir glad bare av å være i rommet.

HVORDAN PÅVIRKER FARGENE DIN HVERDAG?

Farger gjør meg glad, særlig når vi er inne i vinter- og mørketiden. Det hjelper veldig på humøret å omgi seg med farger.

LA DEG INSPIRERE

VÅRENS NYHETER

ALT TIL BADET

PYJAMASER

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter