Mascot Høie logo

Vår grønneste vår

HØIE TAR GRØNNERE VALG

Våren er her og minner oss om lysere tider. En lysere morgendag handler også om bærekraft, og bærekraft er et felles ansvar. Og det skulle bare mangle at vi som produsent og vi som forbrukere tar det på alvor. Vi erkjenner at det vi vet i dag er ikke nødvendigvis en sannhet i morgen. For Høie betyr det at vi hele tiden skal tilegne oss oppdatert kunnskap og utvikle produktene for at de blir enda bedre i fremtiden.

NORSK PRODUKSJON

Velger du en dyne eller pute fra Høie, får du et produkt som er produsert lokalt på Brekstad i Norge! Den norske produksjonen er vi skikkelig stolte av - og vi har en ambisjon med å kunne levere kortreiste dyner og puter i 100 år til. Vi etterstreber å alltid forbedre oss med tanke på bærekraft. Vi har allerede fjernet 5 tonn plast fra leveringer ut fra fabrikken, og jobber med løsninger for å ta nye steg for hvert år.

Svanemerket og allergivennlige dunprodukter

GJENBRUK AV AVKAPP

Hvorfor kaste noe som er bra? Avkapp fra fiber- og dunproduksjon ser vi på som en råvare. I stedet for å la det gå til spille, blir avkappet utviklet til en miljøfiber som nå går inn i en ny pute. I tillegg er det naturlig at vi har fokus på hele verdikjeden med alt fra uttak av råvarer, produksjon, brukskvalitet og gjenbruk/avfall - og til alle relevante miljøproblemer underveis. Dette er en kontinuerlig prosess og et av mange viktig steg er å få Svanemerket på våre bestselgende produkter.

UTVIKLET FOR Å VARE

Høie er opptatt av en bedre morgendag og ønsker å forene komfort med samfunnsansvar. Høies viktigste bidrag er at vi utvikler produkter med høy kvalitet som varer – en hel evighet. Man kan kanskje bli lei av å høre ordet kvalitet. Vi i Høie elsker ordet - når det er ekte! Kvalitet er en av Høies viktigste bærebjelker - og i løpet av hundreåret og tiårene som har gått har det blitt en naturlig del av vårt DNA.

FRØYA

Vår bestselgende sengetøyserie, Frøya prydes av den hvite svanen på den grønne sirkelen som vi kjenner som Svanemerket. Prosessen med å fremstille sengetøyet har blitt ytterlige forbedret med tanke på miljø i alle ledd av produksjonen. Innfargingsprosessen foregår i fargebad, noe som krever 30% mindre vann enn tradisjonelle fargemetoder. I tillegg utnyttes all farge, så ingenting går til spille. Vi har redusert avfallet ved å kutte emballasjen, siden det tross alt er sengetøyet du skal sove i.

ALLERGIVENNLIGE VALG

Mange tror at de ikke kan sove i dyner og puter som inneholder dun. Det stemmer heldigvis ikke. Høie tilbyr dunprodukter som er så rene at de er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. I tillegg har vi den allergivennlige familieserien Hygea, med fiberdyner og -puter, og den populære multiputen! Rene kvalitetsprodukter for hele familien! Kombiner disse med vår allergivennlige vevde krepp Pure – for en ren natts søvn.

Kjøp

Allergivennlig krepp

Kjøp

FOR EN BEDRE MORGEN

Siena er en premium sateng i egyptisk Giza-bomull. Og den er Svanemerket, som vil si at prosessen med å fremstille sengetøyet er ytterligere forbedret med tanke på miljø i alle ledd av produksjonen. Bomullen håndplukkes ved et par anledninger i året for å sikre at bomull med riktig modningsgrad høstes. Det tar også best vare på fiberen, og sammen med satengvevingen får du en eksklusiv sateng som draperer med herlig tyngde.

Svanemerket sengetøy

HÅNDKLÆR I ØKOLOGISK BOMULL

Vår håndkleserie Everyday i økologisk bomull er en kundefavoritt - for hverdagsluksus på badet. Stødige, myke håndklær i slitesterk bomullsfrotté i et bredt utvalg farger, og størrelser. Håndkleet er skånsomt mot både huden og miljøet, og er et valg du kan leve lenge med. Everyday serien absorberer vannet godt og tørker lett slik at du og dine gjester kan ha glede av disse. Den brede hempen gir håndkleet det lille ekstra.

Vår populære Everyday-serie

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter