Mascot Høie logo

Baderomsguiden

favoritt til badeværelset

Bli kjent med baderomskolleksjonene våre, som dekker mange ulike anledninger og preferanser. Enten du er på utkikk etter de perfekte håndklærne til hverdagen, det fargerike badehåndkleet eller den mykeste morgenkåpen, så tror vi du vil finne dine nye favoritter hos oss.

RO OG VELVÆRE

Vi lever i en stadig mer hektisk hverdag, og det å ta seg tid til å ta vare på seg selv blir desto viktigere. Å unne seg en rolig stund på badet, en varm dusj eller et avslappende bad kan være en god og enkel måte å gi seg selv den lille ekstra omsorgen man trenger. Disse enkle handlingene kan hjelpe oss å gjenfinne balansen i en travel hverdag, gi oss ny giv og vekke sansene våre til live.

BLI KJENT MED VÅRE BADEROMSKOLLEKSJONER

Everyday

De myke og stødige Everyday-håndklærne egner seg perfekt til hyppig hverdagsbruk. I deilig, ren bomull er de skånsomme mot huden, og et godt valg du kan leve lenge med.

Everyday-serien kommer i flere farger og størreser - både stripet og ensfarget.

SPA

Håndkleserien Spa er laget for deg som ønsker litt ekstra luksus i hverdagen og er opptatt av premium kvalitet. Håndklærne er laget av 100% tyrkisk bomull, som er kjent for sine myke, lange og sterke fibre. Dette er myke, tykke håndklær som absorberer raskt og tørker fort.

NATURE

Nature er en håndkleserie laget av ublekede naturmaterialer som lin, hamp, brennelse og bomull. Et perfekt valg for deg som er opptatt av velvære og holdbarhet. Delikate og slitesterke!

GYLNE ØYEBLIKK

Badetradisjoner og ritualer har vært en viktig del av menneskelig kultur i århundrer, og kan nærmest ha en meditativ effekt. Vårt mål er å gi deg den best tenkelige opplevelsen i møtet med dine egne ritualer innen bad, ro og velvære. Dette er for at du skal kunne skaoe gylne lyeblikk i hverdagen og nyte hvert eneste bad og baderituale til det fulle.

LOUNGEWEAR & ACCESSORIES

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter