Mascot Høie logo

Nature håndklær

I pakt med naturen

Å lage håndklær på en måte som skåner miljøet før, under og etter bruk, men som fortsatt er holdbart, pent og komfortabelt mot huden. Høres vanskelig ut, gjør det ikke?

Det starter med å finne ublekede materialer som lin, hamp, brennesle og bomull. Dette er materialer som krever svært lite etterbehandling. Jo mindre etterbehandling, jo mindre miljøavtrykk.

Nature er en håndkleserie laget av nettopp lin, hamp, brennesle og bomull. Den absorberer raskt, er hurtigtørkende og meget slitesterk. Et perfekt valg for deg som er opptatt av velvære og holdbarhet.

Anvendelige, ublekede farger

Ublekede og ufargede stoffer har lavere klimaavtrykk enn fargede. Det betyr at serien aldri kommer til å være den mest fargerike. Likevel kommer den i svært trendriktige og anvendelige nyanser av beige og brun. Farger som passer på de fleste bad.

Nature Hamp

Nature hamp er et håndkle laget av både ubleket bomull, viskose, hamp og nesle. Ingen fargestoffer, ingen kjemikalier eller tilsetningsstoffer. Bare vanlig bomull med miljøvennlige materialer som hamp og nesle. Hamp og nesle vokser uten sprøytemidler og bruker mindre vann enn vanlig tekstilproduksjon gjør.

Nature Lin

I sommerhalvåret er mange av oss glade i å kle oss i lin. Ikke bare puster det godt, men det er også svært absorberende og slitesterkt. Det gjør det utrolig godt egnet til håndklær. Nature lin er håndklær laget av 85% ubleket bomull og 15% lin. Dette gir håndklene robustheten til bomullen, krydret med linens gode egenskaper. Lin er et miljøvennlig materiale som dyrkes i fuktig og kjølig klima og krever lite kunstig vanning.

Nature Vaskevott

Hjemmespa, en mer behagelig måte å vaske seg på eller en mer hygienisk måte å vaske barna på. Både Nature hamp og Nature lin finnes i vaskevott. Med samme gode materialer som håndklene, gir vaskevotten en skånsom og behagelig følelse mot huden når den vaskes. Votten har en praktisk hempe på siden, så du kan henge den opp under og etter bruk.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter