Mascot Høie logo

Tidløs eleganse

Avslappet luksus

La hjemmet være et sted hvor du kan nyte komforten av tidløs luksus, som innbyr til ro, harmoni og velvære. Velg kvaliteter som varer, som ikke går av moten, men som blir bedre og bedre etterhvert som årene går.

EN KLASSIKER I SATENG

Milano er en dobbyvevd sateng i 100% bomull som gir deg en følelse av hverdagsluksus. Dobbyvevingen gir et unikt lysspill med glatte og matte overflater, som samtidig er en myk og behagelig. Kjent for sine tynne og langfibrede tråder, er det en kvalitet for deg som elsker følelsen av et glattere og mer luksusriøst uttrykk.

Hvilken farge går du for?

SUBTIL LUKSUS

Oppdag roen i Milano sengesett i en dempet, mørk blåtone - en subtil luksus for ditt soverom. Dette elegante sengesettet kombinerer behagelig komfort med sofistikert estetikk, og skapet en atmosfære av uanstrengt eleganse. Kombiner sengesettet med satenglaken og hotellputetrekk i samme farge for en gjennomført look.

KOMBINER MED FLØYELSMYK VELOUR

HOTELLFØLELSEN HJEMME

Gjør soverommet ditt til et tilfluktssted av ren luksus ved å velge vårt utvalg av premium sengetøy, laken, dyner og puter. Våre nøye utvalgte kvalitetsmaterialer, gir ikke bare en myk berøring, men også en varig komfort. Velg dyner og puter av beste kvalitet for den lette og luftige følelsen, og legg til et par hotellputer for å fullføre uttrykket. Disse nøye utvalgte elementene gir ikke bare bedre søvn, men skaper en elegant atmosfære, og er en perfekt oppskrift å gjenskape hotellfølelsen hjemme.

FULLFØRT HOTELLFØLELSEN MED SAGA DUNDYNER OG PUTER

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter