Mascot Høie logo

7 rom, 7 stiler

Bli inspirert

Har du tenkt på hvor mye et sengesett kan påvirke stemningen og uttrykket på soverommet? Ved å bytte til sengetøy og laken i andre farger frisker du enkelt opp og får litt variasjon i hverdagen.

Vi har snakket med Marie Reierth, Anneli Aaland, Hannah Aamodt, Alexandra Hoang, Andrea Steen, Sara Flaaen Licius og Sofie Årnes og satt sammen en liten bildeserie med 7 soverom i 7 forskjellige stiler. Hvilken stil går du for?

MARIE REIERTH

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt? 

Jeg vil si at min interiørstil på soverommet er ganske så avslappet. Liker å føle at rommet er et sted der jeg kan hvile og samtidig få en følelse av at jeg er på hotell. For en god natts søvn er det viktig for meg å ha ro rundt meg, et ryddig soverom og gjerne sovne etter jeg har lest en god bok.

Har du en kveldsrutine du gjør før du legger deg?

På kveldstid lufter jeg soverommet godt og gjør min hudpleierutine før jeg legger meg ned i sengen. Sengetøyet fra Høie føles så behagelig mot huden og har den crispy følelsen jeg liker.

Du finner henne på Instagram under navnet @marie_reierth.

ANNELI AALAND

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt?

Soverommet mitt er enkelt, klassisk og skandinavisk. Det er helt essensielt med godt og behagelig sengetøy for en god nattesøvn. Og med dempet belysning ser soverommet mer innbydende ut.

Har du en kveldsrutine du gjør før du legger deg?

Jeg liker å bruke god tid på badet før jeg legger meg. Jeg har ofte på en podcast, mens jeg tar meg en deilig varm dusj etterfulgt av god hudpleie - det er slik jeg kobler litt av. Jeg rydder alltid før jeg legger meg, og lufter godt ut. Med frisk luft sover jeg mye bedre.

Du finner henne på Instagram under navnet @anneliaaland.

HANNAH AAMODT

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt? 

Fra å være supernøytral og glad i hvitt har jeg i det siste beveget meg ut i det å elske litt farger. Interiørstilen min på soverommet er enkel, men med fokus på behagelige materialer og lyse farger. Sengetøyet til Høie gjør det enkelt å endre litt på utrykket, noe jeg elsker. Jeg ønsker at soverommet skal gi rom for ro, hvile og å drømme. Deilige dundyner, puter og nyvasket sengetøy er virkelig det jeg trenger for en god natts søvn.

Har du en kveldsrutine du gjør før du legger deg?

Om kvelden når jeg er ferdig med hudpleierutinen min, så fluffer jeg opp dyner og puter, samt lufter godt på soverommet - det er essensielt for min del.

Du finner henne på Instagram under navnet @hannahaamodt.

ALEXANDRA HOANG

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt?

Klassisk skandinavisk med fine detaljer som rosett, stukkatur og brystning som komplimenteres av harmoniske farger. Ellers må jeg ha frisk luft, pent oppredd seng, rene overflater, pent og behagelig sengetøy, en madrass og seng av ypperste kvalitet. Da sover jeg godt.

Har du en kveldsrutine du gjør før du legger deg?

Jeg går en siste tur med hunden, kommer hjem og tar en dusj før jeg setter i gang min hudpleierutine. Sammen med mannen min reflekterer vi over dagen som har vært og planlegger så smått morgendagen. Jeg er nattmenneske så jeg legger meg som regel veldig sent, da jeg alltid finner på et eller annet å gjøre.

Du finner henne på Instagram under navnet @mycandidhome.

ANDREA STEEN

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt? 

Lys og inspirerende, men alltid i endring. Jeg holder meg ikke til en spesiell stil eller spesielle farger, jeg velger det som gir meg ro og fred. Jeg elsker å ha valget mellom masse naturlig lys på dagtid og totalt mørke på kveldstid.

Har du en kveldsrutine du gjør før du legger deg?

Sengen må være redd opp, hudpleierutinen unnagjort og håret børstet og satt opp.

Du finner henne på i Instagram under navnet @andreasteen.

SARA FLAAEN LICIUS

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt?

Messy, men med system i rotet. Jeg liker å organisere og lage plass til tingene mine, og har lite plass i leiligheten generelt. Elsker store vinduer på soverommet, det gjør det lyst og luftig - og det er kanskje særlig viktig når det ellers er lite plass og litt kaotisk der jeg bor. Jeg sover gjerne helt uten noe trukket for vinduene hele året rundt, elsker hvor naturlig det føles.

Har du en kveldsrutine du gjør før du legger deg?

Absolutt ikke. Jeg har for uvane å ha veldig ujevn døgnrytme, og både legger meg og står opp utfra både sosiale happenings og arbeidsmengde, som oftest. Men har jeg tid til det elsker jeg å sitte å lese i stillhet med stearinlys til langt på natt. Da føler jeg meg skikkelig fredfull når jeg legger meg.

Du finner henne på Instagram under navnet @saraflaaen.

SOFIE ÅRNES

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt?

For meg er det viktig at soverommet er behagelig, og at det gir meg ro. Jeg har malt veggene i soothing beige, og innredet rommet i behagelige pasteller. Mot høsten synes jeg det er fint å dra inn mørkere farger på soverommet og synes Høie sitt nye sengesett bidrar perfekt til dette.

Har du en kveldsrutine du gjør før du legger deg?

Jeg har med årene blitt en skikkelig hudpleie junkie - så hver kveld før jeg legger meg må jeg ta en varm dusj hvor jeg skrubber og exfolierer huden - da er det også ekstra godt å legge seg i sengen. Jeg liker å legge meg tidlig sånn at det blir noen timer i sengen ved serier & film før jeg skal sove - anbefaler ALLE å ha tv på soverommet.

Du finner henne på Instagram under navnet @sofieaarnes.Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter