Mascot Høie logo

Eventyret ved havgapet

Høie of Scandinavia

170 ÅR MED KVALITET

Man kan kanskje bli lei av å høre ordet kvalitet. Vi i Høie elsker ordet - når det er ekte! Kvalitet er en av Høies viktigste bærebjelker - og i løpet av hundreåret og tiårene som har gått har det blitt en naturlig del av vårt DNA. Vi ønsker rett og slett at våre dyner, puter, sengetøy og pledd skal ha en himmelsk mykhet som du er glad i - lenge.

DET SKULLE BARE MANGLE

Bærekraft er et felles ansvar. Og det skulle bare mangle at vi som produsent og vi som forbrukere tar det på alvor. Høie er opptatt av en bedre morgendag og ønsker å forene komfort med samfunnsansvar. Høies viktigste bidrag er at vi utvikler produkter med høy kvalitet som varer. I tillegg er det naturlig at vi har fokus på hele verdikjeden med alt fra uttak av råvarer, produksjon, brukskvalitet og gjenbruk/avfall - og til alle relevante miljøproblemer underveis. Dette er en kontinuerlig prosess og et av mange viktig steg er å få Svanemerket på våre bestselgende produkter.

Svanemerket er det offisielle miljømerket i hele Norden; opprettet av myndighetene for å gi deg som forbruker troverdig miljøinformasjon og står for redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og en giftfri hverdag.

KORTREIST OG LANGREIST

Velger du en dyne eller en pute fra Høie får du et produkt som er produsert lokalt på Brekstad i Trøndelag. Råvarene hentes fra nøye utvalgte leverandører på verdensbasis. Langt unna eller nært - fokuset på kvalitet, miljøkrav og etisk handel står sentralt. Og blir kvalitetssikret av uavhengige laboratorier og av oss som jobber der.

NEI TIL PLUKK AV DUN FRA LEVENDE FUGL


Vi er sterkt imot plukking av dun fra levende fugler. Høie kjøper i dag all dun fra europeiske leverandører. Alle våre leverandører har et sporingssertifikat som viser hvilket slakteri dunet er kjøpt fra. Leverandørene kan også få uanmeldte eller meldte audits med jevne mellomrom, hvor de sjekker at systemet ikke er blitt endret etter at de ble sertifisert. Og hovedgrunnen til vårt fokus på sporing, er for å forsikre oss mot plukk av dun fra levende fugler.

Les mer om våre krav til dyrevelferd.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter