Mascot Høie logo

Allergivennlige valg

til hele familien

EN REN NATTS SØVN

Nå våkner endelig naturen til liv, fuglene er tilbake, trær og gress blir atter grønne. Men det er også nå pollensesongen melder sin ankomst. Da er det godt å vite at vi har sengetøy, dyner og puter som er spesielt utviklet for å møte Asthma Allergy Nordic sine krav til renhet.

HØIE PURE

Klassikeren som blir bedre med tiden. I vevd bomullskrepp skapes de unike luftlommene i vevingen. Det gir den crispy og gode kreppfølelsen først etter vask. Sengesettet er lunt om vinteren og svalt om sommeren - og så ren at den anbefales av Asthma Allergy Nordic. En klassiker som ikke trenger å strykes. Vi har Pure vevd krepp i sengesett til voksne og barn, laken og putetrekk.

SVALE DYNER

Vi bytter til lettere klær, finner frem vårsko og tynnere jakker. Da er det også godt å bytte til lettere dyner. Riktig temperatur igjennom natten er viktig for at du skal få den gode kvalitetssøvnen. Vi anbefaler derfor å benytte en svalere dyne når vi nå går varmere tider i møte.

Høie Embla dunserie

HØIE SAGA

Visste du forresten at vår populære dunserie Saga er anbefalt av Asthma Allergy Nordic og Svanemerket? Dynen er produsert med tanke på miljøet og er fylt med ekstra ren førsteklasses europeisk dun. Når en vare har fått godkjenning til å bruke Svanemerket, kan du som forbruker være trygg på at dette produktet er fritt for skadelige kjemikalier, produsert på en bærekraftig måte og trygt å bruke.

FIBER DYNER OG PUTER

For deg som heller ønsker dyner og puter laget av fiber, har vi en serie anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Det unike med Allergo er at den er fylt med en ekstra ren og allergivennlig polyesterfiber av høy kvalitet, i tillegg reduserer den fine vevestrukturen i bomullstrekket middens mulighet til å trenge igjennom stoffet. Dynene kjennes lett og faller godt rundt kroppen.

Allergivennlige fiberdyner

Dyner og puter til både store og små

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter