Mascot Høie logo

Bryllupsgaver

fra Høie

Å finne den perfekte bryllupsgaven kan være vanskelig! Å feire ny kjærlighet og forelskelse, og ønske noen lykke til med framtiden er vakkert. Størst av alt er kjærligheten, og det nygifte paret lover å elske hverandre – lenge.

Les videre for våre tips.

BRYLLUPSGAVER SOM VARER LENGE

I Høie elsker vi alt som varer lenge. Bærekraft og kvalitet står forankret i vårt DNA, og vi produserer og utvikler med tanke på framtiden. Å gi et brudepar en bryllupsgave fra Høie er å gi de noe de vil kunne ha glede av i mange år framover. Mange år med kjærlighet, og kvalitetssengetøy som varer – lenge.

TIPS TIL BRYLLUPSGAVER

En bryllupsgave skal gjerne være personlig, av høy kvalitet og gjenspeile parets interesser og stil. Et tips er å velge noe tidløst. Slik at brudeparet kan ha glede av gaven lenge. Et nygift par er enten i gang med, eller skal til å skape et hjem sammen. Derfor er gaver til hus og hjem populære bryllupsgaver.

Soverommet er en viktig del av hjemmet. Faktisk tilbringer vi omtrent en tredjedel av livet i senga. En god seng fylt med kvalitetssengetøy gjør denne tiden bedre.

ALLERGIVENNLIG KREPP

En klassiker du aldri blir lei. Denne vevde kreppen er tidløs, av høy kvalitet og så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Kreppsengesett har en helt egen følelse. Naturkrepp fra Høie føles sval om sommeren og lun om vinteren. Kreppeffekten innebærer at produktet er lettstelt, det trengs ikke å strykes og det er bare å vaske og bruke - gang etter gang.

VÅR PREMIUM DUNDYNE

I denne dundynen har vi ikke spart på noe. Høie Frigg er fylt med lusuriøst 100% gåsedun og trukket i det mykeste trekket av europeisk 100% bomullssateng. Brudeparet får med andre ord en varm, men eventyrlig lett og vomuniøs dyne som føles silkemyk mot kroppen. Dette er en førsteklasses dyne og en bryllupsgave som garantert blir satt pris på. Dessuten er dynen så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

PREMIUM BASEKOLLEKSJON

Gi brudeparet en gave som setter en eksklusiv spiss på hverdagen med Høies Premium-basekolleksjon! De klassiske sengetøyene som Elegance er en ny langtidslansering for Høie, laget for å holde seg gjennom de ulike sesongene. I rene, varige naturkvaliteter trosser de luksuriøse tekstilene skiftende trender og består, år etter år.

Sengetøy i egyptisk bomull

SPA PÅ BADET

Høie har tatt steget inn i en ny del av hjemmet, nå har vi tillegg utviklet en håndkleserie i premium kvalitet. Håndklærne er laget av myk tyrkisk bomull, er ekstra tykke og blir enda mykere med tiden. Baderomsritualene våre er en viktig del av livet, og deilige badekåper i frottévelour oser av velvære og luksus. Høie har modeller for både kvinner, menn og barn – og disse er lekre bryllupsgaver til det lykkelige paret.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter