Mascot Høie logo

Høie Downfeel Anatomy

Vår ergonomiske pute

ERGONOMISK HODEPUTE

Høie DownFeel Anatomy er en ergonomisk tilpasset pute med to kamre som gir optimal støtte til nakke- og hodepartiet. Nakken hviler på det lille, men faste kammeret og hodet støttes av det større og mykere kammeret.

JUSTER PUTEN ETTER DINE BEHOV

Fordi puten er så fast, er den spesielt velegnet for deg som liker å sove på siden, og for deg med nakkeproblemer. Den ergonomiske puten er designet på en slik måte at den enkelt kan tilpasses dine behov. Størrelsen på kamrene justerer du ved å flytte på fiberen mellom de to delene. Slik blir dette den perfekte puten for akkurat deg.

Hele Downfeel serien

KVALITET FRA INNSIDEN OG UT

Høie DownFeel Anatomy er fylt med en spesiell, revolusjonerende type fiber som føles lett og myk som ren dun. Samtidig er den utviklet for å gi maksimal støtte og sovekomfort. Puten har glidelås i trekket, som tillater forflytning av fiber for personlig tilpasning. Det myke trekket er laget av Aloe Vera-behandlet 100 % bomullstwill. Det er ikke uten grunn at Høie DownFeel Anatomy omtales som drømmeputen.

EN GOD DAG STARTER IDET HODET TREFFER PUTA

Vi trenger alle en god natts søvn for å ta best fatt på en ny dag. Sørg for at alt ligger til rette for at du skal kunne sove så godt som mulig. Invester i en god madrass, en behagelig dyne og en hodepute tilpasset dine behov. Ergonomiske Høie DownFeel Anatomy er et svært godt alternativ for de aller fleste, grunnet sin gjennomgående høye kvalitet og muligheten for å tilpasse puten etter behov.

Fantastisk pute, lenge siden jeg har sovet så godt! Nakkeskaden min gjør at gode puter ikke er lett og finne! Super støtte i overgang mellom nakke/skulder gjør at jeg fant god sovestilling. ANBEFALES, funket for meg!

- Monica

Veldig god pute som gir bra støtte for hodet, og man blir ikke så anspent i nakken. Bestillingen gikk problemfritt og rask levering på Høie sin nettside, veldig fornøyd

- Roger

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter