Mascot Høie logo

Gine Margrethe styler

soverommet

GINES FRESHE SOVEROM

Vi har tatt en prat med influenser Gine Margrethe, bli med inn på soverommet hennes hvor hun sover i deilig sateng fra Høie. - Det var kjærlighet ved første blikk. Sateng er godt på høsten og vinteren. Så lekkert og deilig, sier Gine.

SOM EN DRØM

Jeg er nok over gjennomsnitt opptatt av kvalitet - og det er det første du merker når du kryper under dundynen fra Høie som er redd opp i sengesettet Elegance. Dynen er Høie Saga, den brer seg om deg som en god klem og gir den perfekte hotellfølelsen.

HARMONISKE FARGER

Gine beskriver hva et godt soverom er for henne: For meg må det være luftig, og ikke for mye dilldall. Det skal være rent og fargene må harmonere. Det er viktig for å få ro og koble av. Soverommet er vel et av de viktigste rommene man har, og bruker mest tid i - selv om man er ofte i drømmeland. Man skal sove godt, hvile og slappe av. Derfor bør rommet gjenspeile dette.

HOTELLPUTER

Jeg kan nesten ikke leve uten hotellputer, jeg liker å gå tidlig på soverommet for å lese eller jobbe før leggetid. Det betyr at jeg må ha mulighet til å oppholde meg i sengen både sittende og liggende. Det skal være en dyne som regulerer temperatur godt og en sovepute som passer perfekt. Er det et sted man skal investere i kvalitet er det på soverommet.

PÅ BADET

På badet bruker jeg håndklær som går igjen med fargene vi har på veggene, samt interiør. For meg handler all innredning om å ha en rød tråd, følger man den blir det harmoni og det ser alltid helhetlig og pent ut.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter