Mascot Høie logo

Slik styler du med lavendel

TRENDFARGEN LAVENDEL

Over lengre tid har rosa hatt en fremtredende posisjon i mote- og interiørverden, men når har lavendel virkelig gjort sin fremtreden i trendbildet. Vi gir deg tipsene til hvordan du styler med lavendel.

GLEDEN I FARGER

Det å omgi oss med farger skaper glede. Lavendelfargen plasserer framtiden i et nytt lys. De lilla tonene tilfører positiv energi, med den magiske effekten av at den virker beroligende, men også pirrer kreativiteten vår. Vi trenger begge disse egenskapene i tiden vi har foran oss.

Bestselgere i lavendel

VELVÆRE, STABILITET OG BALANSE

Lavendelfargen kobler oss til velvære, og gir et inntrykk av stabilitet og balanse. Balansen vi finner på sene sommerkvelder når himmelen blir oransje. Når sola går over horisonten og et rosa og lavendelfarget samspill former seg i lufta. Stabiliteten naturen gir. Blomstene langs veien. Lavendelblomsten i blomsterbedet.

HVORFOR VELGE LAVENDEL?

I fargen lavendel finner du en blanding mellom den unge, tøffe rosatonen og den klassiske voksenheten du finner i blånyanser. Lavendel, og andre lillatoner passer særlig godt på soverommet på grunn av nettopp denne evnen til å kombinere to verdener. De rette nyansene av lavendel symboliserer makt og luksus. Luksusfølelsen ser du spesielt igjen i satengen til Catharina - eller når morgenkåpen Svanen i lavendel brer om kroppen en sen helgemorgen.

HVORDAN STYLE LAVENDEL?

Lavendel er en farge som er perfekt å kombinere med hvitt for et rent, moderne uttrykk. Karma - et sengesett i ekstra fin bomull fra gir et lekkert spill mellom hvitt og lavendel. Vil man leke med et litt mer jordlig utseende rundt den lekre lavendelen er brune og oker toner et virkemiddel. 

Bestselgere i lavendel

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter