Mascot Høie logo

Håndklær fra Høie:

Ro og velvære på badet

BLI KJENT MED VÅRE BADEROMSKOLLEKSJONER

Badetradisjoner og ritualer har vært en viktig del av menneskelig kultur i århundrer, og kan nærmest ha en meditativ effekt. Vårt mål er å gi deg den best tenkelige opplevelsen i møtet med dine egne ritualer innen bad, ro og velvære. Dette for at du skal kunne skape gylne øyeblikk i hverdagen og nyte hvert eneste bad og baderituale til det fulle.

Bli kjent med baderomskolleksjonene våre, som dekker mange ulike anledninger og preferanser. Enten du er på utkikk etter det perfekte hverdagshåndkleet, det fargerike badehåndkleet eller den mykeste morgenkåpen, så tror vi du vil finne dine nye favoritter hos oss.

EVERYDAY

De myke og stødige Everyday-håndklærne egner seg perfekt til hyppig hverdagsbruk. I deilig, ren bomull er de skånsomme mot huden, og et godt valg du kan leve lenge med. Everyday-serien kommer i flere farger og størrelser, så her kan du trygt mixe og matche dine favoritter og skape ditt drømmebad.

Håndklær for enhver smak

SPAFØLELSEN

Håndkle-serien Spa er laget for deg som ønsker litt ekstra luksus i hverdagen og er opptatt av premium kvalitet. Håndklærne er laget av 100% tyrkisk bomull, som er kjent for sine myke, lange og sterke fibre. Dette er myke, tykke håndklær som absorberer raskt og tørker fort.

Tykke, luksuriøse håndklær

I PAKT MED NATUREN

Nature er en håndkleserie laget av lin, hamp, brennesle og bomull. Den absorberer raskt, er hurtigtørkende og meget slitesterk. Et perfekt valg for deg som er opptatt av velvære og holdbarhet.

Håndklær av naturmaterialer

MORGENKÅPER

Vår baderomskolleksjon har flere deilige morgenkåper å by på. Blant annet de tidløse klassikerne Svanen til dame og Herkules til herre. Disse har et klassisk og elegant snitt, luksuriøs velour på utsiden og lun frotté på innsiden. Vevemetoden gir en morgenkåpe som har akkurat passe tyngde, føles svært behagelig å ha på, og som holder seg like fin år etter år.

Morgenkåper til han og henne

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter