Mascot Høie logo

Inviter naturen inn

Høstens trend

Vi finner avslapping og mental ro ute i naturen. Vi bringer derfor naturens elementer inn i form av interiørobjekter laget av tre og andre naturmaterialer, så vel som naturens behagelige fargepalett. Vi ønsker å omgi oss med design og farger som kan gjenskape naturens ro.

NATURLIG MED GRØNT

Grønt sengetøy bringer naturens ro inn i hjemmet ditt. Denne delikate fargen, inspirert av skogens frodighet, skaper en beroligende atmosfære som fremmer avslapning og velvære. Grønt sengetøy soverommet et behagelig og harmonisk preg, ideelt for en god natts søvn.

HARMONISERIEN: DET MYKESTE AV DET MYKE

EN FIN HELHET

Prikken over i´en på soverommet er når laken og putetrekk matcher sengetøyet. Denne sesongen kommer den populære, og myke Frøya-serien i farger som passer til det smårutete sengesettet Frans.

GARNFARGET FLANELL

... er noe som bare må oppleves. Garnfarging betyr at de fine bomullstrådene farges før vevingen av stoffet, som gjør det enda mykere. Deretter børstes overflaten, som gir oss den deilige, lune flanellfølelsen som føles sååå god mot huden.

Og med det, er det bare å glede seg til å krype under dyna - drøm søtt!

ANDRE LUNE FLANELLFAVORITTER

Mykt sengetøy i fargen kanel

HARMONISERIEN: DET MYKESTE AV DET MYKE

ET ØYE FOR DETALJER

Dersom du vet å sette pris på en flott sateng med lekre detaljer, vil du elske Oslo. Dette er en elegant serie i sateng, med både sengesett, hotellputetrekk og laken i matchende farger. Sengesettet er tosidig, og putetrekket til hodeputen har piping.

MØRKT OG ELEGANT

Dempede og varme gråtoner som skaper et lunt, elegant og sofistikert uttrykk. Dempet sort er vakker i møte med varme, nøytrale beigetoner.

VÅR MYKESTE SATENG: HARMONI

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter