Mascot Høie logo

Less but better

Høstens trend

Vi tar med oss "less but better" -mentaliteten inn i hjemmet. Det handler om å velge materialer og kvaliteter som står seg over tid. Vi søker etter å skape en atmosfære av varm minimalisme og raffinert enkelhet.

Kjøp Harmoni

DET MYKESTE AV DET MYKE

Harmoni er vår aller mykeste sateng, og den er laget av ren bomull som er kjent for sine lange og tynne fibre. Sengetøyet er steinvasket for å gjøre det ekstra mykt å sove i, og for en mattere og mer avslappet look. Det er laget spesielt for deg som elsker det mykeste av det myke. Harmoni fås i 9 farger, og har machende laken og hotellputetrekk.

Kjøp Harmoni
Kjøp Harmoni

BEIGE STRIPER

Glad i både striper og beige? Da vil du like sengesetteme Tor i ekstra fin bomull og Eilert i deilig krepp. Miks og match med Frøya beige laken og ekstra putetrekk.

Kjøp Eilert
Kjøp Frøya

KJÆRLIGHETSGUDINNEN

Frøya er kjærlighetsgudinnen dette sengetøyet er oppkalt etter - og kjærlighet har vi også for miljøet. Frøya er innfarget på en måte som bruker 30% mindre vann enn tradisjonelle metoder, og Svanemerket for en bedre morgendag. Steinvasken mykner fibrene i bomullen og gir en mer avslappet look. Fås som sengesett, laken, putetrekk, hotellputetrekk og multiputetrekk.

Kjøp Frans
Kjøp Harmoni

MYKT OG LUNT

Høies flanell er laget av ekstra fin bomull, som er børstet for å gi den myke og deilige overflaten. Børstingen gjør at stoffet føles behagelig mot huden og ser lunt, koselig og innbydende ut. Flanellsengetøy isolerer og varmer godt, og egner seg ypperlig på friske høstkvelder og mørke vinternetter.

Kjøp Balder
Kjøp David

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter