Mascot Høie logo

Hverdagsluksus

med sateng

Senk skuldrene og gli inn i en magisk drømmeverden. Satengvevingen gir de lange fine bomullstrådene en særegen glans og er myk og behagelig mot huden. Sengesett fra Høie er for deg som elsker følelsen av et glattere og mer eksklusivt sengetøy.

RO PÅ SOVEROMMET

Hverdagen har endret seg og vi setter mer pris på de små tingene. Et sengesett i sateng med et eksklusivt design, innbyr til velvære og ro på soverommet. Elegance er et sengesett designet nettopp for dette, i himmelsk myk egyptisk bomull.

Elegance i egyptisk bomull

EN NY MODERNISME

Vi ser en ny minimalisme blomstre, og fargene vi velger nå vitner om en varm og minimalistisk stil. Rosa og beige nyanser i kombinasjon med lyse og delikate toner skaper en helt egen ro, og i kombinasjon med nydelige objekter i interiøret skaper det rom som innbyr til avslapning og velvære.

Stjel stilen

DOBBYVEVD SATENG

Visste du at det som gjør sateng til sateng er vevemetoden? De lange sprangene i veven gjør stoffet glansfull og luksuriøs? Vårt populære sengesett Milano er en dobbyvevd sateng av 100% bomull, der vi har brukt lengre bomullsfiber som er ekstra finkjemmet.

Ordet luksus betur glans, så hvorfor ikke la hver dag skinne? Vår dobbysateng i striper leker med matte og blanke overflater i en deilig, glatt og myk kvalitet.

Milano - bestselger i mange farger

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter