Mascot Høie logo

Puten som kjøler

Downfeel Cool

En pute som føles som dun - som i tillegg har en kjølende effekt.

EN SVAL NATT FOR OPTIMAL SØVN

Hodet avgir mye varme i løpet av natten og puter kan bli fuktige og ubehagelige. Visste du at vi i løpet av natten skiller ut 3-5 dl fuktighet? En stor andel av dette svettes ut igjennom hodet. En sval og kontinuerlig søvn er viktig for en optimal sovekomfort. Høie har derfor videreutviklet sin bestselgende pute til også å inkludere en Climarelle® Cool matte under stoffet på fremsiden. Denne matten består av mikrokapsler som avgir en kjølende effekt når hodet blir varmt, og gir dermed en balansert temperatur gjennom hele natten. Denne temperaturregulerende effekten er også vanlig i legers operasjonsklær for å holde temperaturen nede.

En balansert temperatur er avgjørende for en optimal sovekomfort.

Produktsjef Ola Berg

DOWNFEEL COOL

Puten som har fått navnet DOWNFEEL COOL har trekk i 100% bomullstwill som gjør den myk og behagelig. I tillegg er den fylt med den revolusjonerende microfiberen DOWNFEEL som føles som dun - og som former seg perfekt etter hodet og gir god støtte til nakken. Finnes i medium høy og høy utgave. Puten er Norskprodusert og Oeko-tex sertifisert.

VISSTE DU AT?

I gjennomsnitt avgir kroppen fra 3-5 dl væske hver natt. Mesteparten av dette kommer ut igjennom hodet. Forskning på Climarelle Cool trekket viser at tiden innenfor en optimal temperatursone er 25 minutter lenger enn tradisjonelle trekk som fort blir varme. Fordelen med DownFeel Cool er altså at du får en optimal temperatur for innsovning, i tillegg vil den kjølende effekten bygge seg opp igjen hver gang du bytter sovestilling.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter