Mascot Høie logo

Slik velger du riktig pute

Tips fra Høie

De fleste av oss har opplevd putekrig, eller snarere en krig med puten. Å velge riktig pute kan være utfordrende! Gode puter er helt avgjørende for både trivsel på soverommet, og en god natts søvn. Sørg for å våkne uthvilt – velg en hodepute tilpasset dine behov! Er du ikke venn med puten din, bytt den ut.

DUN ELLER FIBER?

Dun er en av de mest miljøvennlige og naturlige isoleringsmaterialene som finnes. Dun er kjent for sin mykhet, isolerer godt og har lang levetid. Vi har også allergivennlige varianter av våre dunputer. Fiber er et hygienisk og prisgunstig alternativ. De er enkle å rengjøre, og de opptar ikke fukt eller lukt. Fiberputer støver ikke og derfor ofte foretrukket av allergikere.

HØY, MEDIUM ELLER LAV?

Valg av pute kan være vanskelig, og vi har alle personlige preferanser og behov. Det kan være man må prøve seg litt frem og tilbake for å finne drømmeputen. Men, her er noen tips å starte med. Sover du på magen, behøver du en lav pute. Dette gjelder også barn som går over fra junior- til voksenpute. Dersom du sover mest på ryggen, men veksler mellom liggestillinger så kan en pute i medium høy være noe for deg, dette passer de fleste! Sover du mest på siden, eller kun på ryggen trenger du ekstra god støtte til nakken – da er en høy pute et godt alternativ.

VÅR BESTSELGENDE DUNPUTE

Har du prøvd vår bestselgende dunpute? Saga er vår norskproduserte favoritt som kommer i tre ulike høyder. Visste du at den også er Svanemerket og anbefalt av Asthma Allergy Nordic?

SLITER DU MED NAKKEN?

Da må du prøve vår anatomipute! Puten er ergonomisk tilpasset nakke- og hodepartiet. Downfeel Anatomy består av to kammer, hvor du enkelt kan tilpasse puten ut fra ditt behov. Nakken skal hvile på dette lille, faste kammeret, og hodet skal støttes av det større og mykere kammeret. Ønsker du å tilpasse disse kammerene ut fra ditt behov, kan du enkelt flytte fiber fra det ene kammeret til det andre.

Downfeel Anatomy er fylt med en spesiell fiber som føles like lett og myk som ren dun. Denne puten passer godt for deg som liker å sove på siden.

RYGGPROBLEMER?

Høie Hygea Multipute dekker flere behov. Dette er en pute som både er estetisk vakker å re opp sengen med, men som også kan tilpasses et helt unikt behov for deg som sliter med ryggproblemer. Puten avlaster nemlig muskler og ledd hvis du holder rundt den slik vist på bildet.

Det er også en perfekt venn hvis man ønsker å sitte oppreist i sengen når en god bok skal nytes.

HOTELLFEELINGEN

Den følelsen når man kommer i på de nydeligste hotell, ja, den følelsen vil vi gjerne ha hjemme. Og hva er vel bedre enn å synke ned i den store hotellputen når man har lyst til å finne roen. Hotellputen finnes i to ulike størrelser. Hotellputen Høie Hygea 60x80 cm er litt mindre enn sin storebror Høie Hygea 70x100 cm. Det gjør at den tar litt mindre plass i sengen, men samtidig gir deg den luksusfølelsen som en hotellpute skal gi.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter