Mascot Høie logo

Soverom som innbyr

til høstkos

Etter lange, lyse netter vender nå mørket sakte, men sikkert tilbake, og en klar duft av fuktig jord ligger i luften. Fargene i landskapet glir over i tiltalende bruntoner, og himmel og hav viser seg frem i dypere, blå nyanser.

JORDENS FARGEPALETT

Med denne paletten, som innbyr til å senke skuldrene og finne indre ro, pakker vi oss inn – lag for lag – og går høst og vinter vakkert i møte.

TID FOR HØST OG HYGGE

Høsten nærmer seg, og gradene kryper nedover. Hva er bedre enn å krype under et deilig pledd med en kopp te og nyte den klare fine høstkvelden. Vi elsker å ha ullpledd i umiddelbar nærhet, for sene kvelder ute ved bålet, til å ha over seg i påvente av at det skal bli fyr i peisen – eller rett og slett bare fordi de kjennes så myke, varme og lune.

HVERDAGS-LUKSUS MED SATENG

Skap en kontrast til en oppjaget hverdag med jordnær, hverdagslig luksus. Delikate sengetøy i steinvasket sateng og ekstra fin bomull fyller omgivelsene med matte, silkeaktige finisher, produsert med den kvaliteten og omtanken for miljøet som Høie setter så høyt. Dette er slitesterke satengsengesett som er like fine, vask etter vask. Fall til ro i et av våre deilige sengesett i sateng.

100% bomull

Alle sengesettene som er merket med sateng er laget av 100% bomull. Sateng er ikke en egen stofftype, men måten stoffet er vevet på. Satengen kan derfor oppleves forskjellig, det avhenger av hvor tykk tråden er og på hvilken måte det er vevet. Desto tynnere tråden er desto glattere vil sengesettet oppleves. Det avhenger også av hvor mange innslag som er i vevingen.

Dobbyvevd sateng

Miks med basen

Med dette som base kan du enkelt mikse inn alt fra storrutete og smalstripete mønstre til mer florale varianter, og kombinere det videre med ensfargede kvaliteter i semiblank sateng som Milano til store, deilige puter i kordvelour – etter lyst og behov. Satt sammen med varmt treverk og renskårne detaljer som går ton-i-ton med tekstilene kjenner vi her at hvilepulsen melder seg og tankene får stilne.

Sengetøy i

Egyptisk bomull

Matc med laken i sateng

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter