Mascot Høie logo

Tropenatt

Vår svaleste fiberdyne

VOLUMINØS OG SVAL SOMMERDYNE

Tropenatt er vår svaleste fiberdyne for deg som ønsker en lett, men likevel voluminøs sommerdyne. Dynen er designet for å drapere mykt rundt kroppen og føles lett mot huden. En dyne skal ikke ligge som et flatbrød over deg, men omfavne deg. Når tropenatten slår inn er det viktig med en dyne som føles sval og lett mot kroppen.

VÅR SVALESTE FIBERDYNE

Tropenatt er resultatet av en lang og omhyggelig produktutviklingsprosess. Det er Høies aller svaleste sommerdyne i fiber!

"Kunsten er å redusere mengden fiber i produktet, samtidig som du beholder volum.»

- Ola Berg, produktsjef i Høie

Det er ikke bare innholdet i dynen som avgjør hvordan den oppleves. Også trekket på dynen har mye å si for hvor godt den puster og hvordan den føles mot kroppen. Derfor er Tropenatt trukket i et tynt lag med luftig bomullspercale. Og at det er etterspørsel etter en slik dyne, er det ingen tvil om. Er du en av dem som sliter med å sove på varme, klamme sommernetter? Da anbefaler vi deg å klikke hjem din Tropenatt-sommerdyne!

TIPS FOR EN SVAL, GOD NATTS SØVN


Vi skal ikkje sova bort sumarnatta, skrev Aslaug Låstad Lygre. Vi i Høie er så absolutt enige i at sommernettene må nytes, men skal man også klare å nyte de fine sommerdagene, må man legge seg på lading noen timer på nattestid. For å få mest mulig ut av de timene, har vi noen tips:

1. Sørg for god luft og behagelig temperatur på soverommet. Dersom du ikke har balansert ventilasjon i huset, anbefaler vi at du lufter godt ut før du legger deg. La gjerne ventiler stå åpne og ha vinduet på gløtt hele natta.

2. Velg sengetøy som er svalt. Satengsengetøy er glatt og litt kjølig, kreppsengetøy føles også luftig og lett. Unngå flossete tekstiler som flanell.

3. Hvil hodet på en temperaturregulerende pute. Høie Downfeel Cool har kjølende effekt.


4. Pass på å stenge lyset ute ved hjelp av lystette gardiner eller persienner. Unngå lyskilder med veldig hvitt og blålig lys på soverommet.

5. Fyll et glass med kaldt, friskt vann og plasser det på nattbordet før du legger deg, slik at du enkelt kan slukke tørsten i løpet av natta.

Ellers er det naturligvis viktig å skifte på senga jevnlig og å sørge for å vaske dynen og hodeputen din innimellom. Re heller ikke opp senga! Det kan nemlig skape optimale forhold for sengemidd.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter