Mascot Høie logo

Svanemerket

Svanemerket er din trygghet for at varen er produsert med tanke på miljøet.

For din trygghet

Høie er først i verden med Svanemerkede produkter på fiberdyner og puter - og vi startet med å Svanemerke våre bestselgere. Det for å gjøre en størst mulig positiv innvirkning for miljøet. Lokal produksjon på Brekstad i Trøndelag gir nærhet til vårt marked og reduserer miljøbelastningen med henhold til frakt.

Svanemerket er det offisielle miljømerket i hele Norden, opprettet av myndighetene for å gi forbrukerne troverdig miljøinformasjon. Merket stiller strenge krav til hele produktets livssyklus - fra uttak av råvarer, produksjon, brukskvalitet og gjenbruk/avfall - og til alle relevante miljøproblemer underveis. Svanemerket står for redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og en giftfri hverdag.

DUN - ET MILJØVENNLIG ISOLERINGSMATERIALE

Sover du i dun, sover du i en av de mest naturlige og miljøvennlige isoleringsmaterialene som finnes. Produktene produseres uten farlige kjemikalier, bomull fra miljøtilpasset produksjon og har i tillegg lang levetid. Det betyr at du har en dyne du kan leve lenge med - og kan drømme deg bort med god samvittighet. Dun har en unik evne til å skape stillestående luft, og gi deg varme mens du sover. Den smyger seg tett og godt inntil kroppen og trekker til seg fuktigheten du avgir i løpet av natten.

Høie bruker europeisk dun i sine Svanemerkede dyner. Velger du europeisk dun får du dun fra fugler som er eldre og har lengre levetid. Dette gjør også at dunet blir større - slik at det isolerer bedre. Velger du en Svanemerket dundyne eller pute får du også en dyne så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

Dunet som Høie benytter er også kvalitetstestet av IDFL - International Down & Feather Laboratory. Der blir dunet testet etter de europeiske standardene med strenge krav til bæreevne, duninnhold, renhet og type dun/fjær. Det betyr at du kan være trygg på innholdet i din dundyne og dunpute fra Høie. Vi gir i tillegg 15 års garanti på Svanemerkede dundyne.

Vi er opptatt av en bedre morgendag og forener komfort med miljø. Derfor får du nå Høie sine bestselgende dyner og puter med Svanemerket. Lokal produksjon på Brekstad i Trøndelag gir nærhet til vårt marked og reduserer miljøbelastningen med henhold til frakt. Det gjør at du kan sove med god samvittighet.

EN FIBER SPESIALUTVIKLET FOR HØIE

De svanemerkede dynene og putene inneholder den eksklusive Comforel Nordic fiberen. Spesialutviklet for Høie med tanke på komfort, mykhet og levetid. Produktet produseres med fokus på miljø: Lavt energiforbruk, redusert C02 utslipp, ingen bruk av farlige kjemikalier og bomull fra miljøtilpasset produksjon. Det er bra både for miljøet og din helse. Fiber er et hygienisk og unikt isoleringsmateriale som ikke opptar fukt eller lukt, og støver ikke. Fiber er derfor ofte foretrukket av allergikere. Dynene og putene er lette å vaske, tørker fort og er i tillegg et prisgunstig alternativ. På grunn av sine egenskaper er fiber det beste alternativet på dårlige isolerte hytter.


PRODUKSJON I NORGE

Svanemerkede dyner og puter fra Høie er produsert i Norge - i flotte omgivelser på Brekstad. Hver dag jobber over 100 ansatte med å sikre kvaliteten som Høie er så kjent for. Lokal produksjon gir nærhet til markedet og reduserer miljøbelastningen. Bli med inn i vår produksjon i videoen under.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter