Mascot Høie logo

Vårens trender

på soverommet

VÅRENS FARGER PÅ SOVEROMMET

Inspirert av moteverden som har satt farge på hverdagslivet, drar vi med oss den herlige fargepaletten inn på soverommet.

Fargene spiller en stor rolle denne våren. Farger er synonymt med glede, energi, optimisme og ikke minst håp. I takt med at årstiden blir lysere, varmere og mer fager, eksploderer soverommet i en fargerik drøm.

KJÆRLIGHET FOR FARGER

At rosa og oransj er to av fargene som blomstrer denne våren på soverommet er kanskje ingen overraskelse – farger som definitivt skaper blikkfang og fyller soverommet med energi.

Sengetøyet Frøya i steinvasket bomull er en av favorittene denne våren. Steinvasken mykner fiberen i bomullen og skaper en avslappet look. En drøm å sove i. Det er fint å vite av Frøya-serien er Svanemerket for en bedre morgendag.

MIKS IT UP OG STYLE MED FARGER

Rosa og oransj er farger som er perfekt å kombinere med hverandre for et friskt og fargerikt uttrykk. Farger er ikke bare for den vågale. I et minimalistisk og nedtonet soverom er et fargesterkt sengetøy en spennende og uventet kontrast.

Sesongens mønstre og farger gir rom for kreativitet. Felles for oss alle, uavhenig av stil, er at farger gir oss en unik mulighet til å skape et personlig hjem og et soverom som vitner om overskudd og glede. Og ikke minst masse håp for fremtiden.

Frøya Aqua

NATURLIGVIS

Et travelt liv og en til tider kaotisk verden gjør at balanse i livet blir enda viktigere. Da er det ekstra godt å omgi seg med naturens egen fargepalett, som inviterer til en god natts søvn når vi trenger det som mest.

Denne våren tar vi med oss de grønne tonene i en friskere nyanse. Grønt symboliserer liv, fornyelse og friskhet og virker beroligende på oss mennesker. Derfor har også det grønne og turkise i form av delikate, pudrete og nedtonede nyanser fått stor plass i vårens kolleksjon. Gå for dempet skogsgrønt eller sov i en leken blomstereng. Mix og match dine favoritter og lag deg et rom for å drømme.

DEN ELEGANTE

Med en sober fargepalett og fokus på en hyggelig atmosfære skaper den elegante et hjem hvor venner og familie kan slappe av og ha det godt. Hjemmet skal ikke være et utstillingsvindu, men et sted hvor vi kan nyte et stilfult og elegant interiør samtidig som vi opplever følelsen av komfort og velvære.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter