Mascot Høie logo

Tre soverom, tre ulike stiler

Sofie Årnes

Sofie både går i, og omgir seg med, masse farger. Også på soverommet, som hun deler med kjæresten Casper og hunden Ollie på Rosenhoff i Oslo.

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt?

Soverommet vårt er hjertet i leiligheten, og jeg er ganske sikker på at det er her vi bruker mest tid når vi ikke er på jobb. Vi har tv på soverommet, så det frister ofte mer å se en film i sengen enn på stuen. Soverommet er lyst og fargerikt, og konstant i endring.

Hva er viktig for deg for å få en god natts søvn og har du noen kveldsrutiner?

For en god natts søvn er det viktig for meg å lufte og rydde soverommet, og sengen må være redd opp. Jeg sørger alltid for å fullføre hudpleierutinen min. Nyvasket sengetøy fra Høie og deilige dundyner og puter bidrar også til en avslappende atmosfære.

Mine faste kveldsrutiner inkluderer en siste kveldstur med hunden, en lang varm dusj, og hudpleieregimet mitt. Selv om vi alltid ser en serie eller film før vi sovner, og jeg er usikker på om det er ideelt for søvnen, fungerer det for meg.

Har du et favorittsengetøy fra Høie?

Mitt sengetøy hjemme består 90% av Høie så jeg føler jeg kjenner de ulike type sengetøyene ganske godt. Her har jeg valgt sengetøy ene og alene basert på farger, for man trår sjeldent feil med kvaliteten til Høie uansett. Jeg tror faktisk favoritten min i sommer blir det gule i krepp, fordi krepp er det beste å sove i om sommeren! Men å velge mellom fargene grønn, gul og rosa - det klarer jeg ikke

Maren Platou

Maren er sykepleier og influenser, og bor i en romslig og klassisk Frogner leilighet sammen med samboeren Jonas og deres 10 måneder gamle datter, Filippa.

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt?

Soverommet mitt er utformet som en behagelig hotellsuite med lyse toner på overflater, og bruk av forskjellig tekstur i stoffene. Jeg foretrekker å ha det minimalistisk og enkelt framfor spreke farger og mye dekor. En behagelig atmosfære fremmer god søvn hos meg.

Hva er ditt favorittsengetøy?

Krepp på sommeren er en must-have på varme sommernetter, det er svalt og deilig mot huden. Jeg elsker at teksturen gir følelsen av å være nydusjet og fresh hver kveld.

En annen favoritt er Wilde i ekstra fin bomull, jeg har valgt å gå litt utenfor komfortsonen i fargepaletten og gikk for blå. Med vinduet åpent er dette som en frisk havbris.

Hva er en perfekt sommer for deg?

En perfekt sommer for meg finner sted ved sjøen i Norge. Med snart en ettåring i hus gjelder det å pakke kurven og komme seg ut, vi er mye på piknik om dagen og hva er vel bedre enn å ta med seg noe behagelig å ligge på for store og små.

Marie Helene Ullevoldsæter

Marie bor i Arctander hageby med utsikt over Oslo sammen med kjæresten Magnus og sønnen Billy.

Hvordan vil du beskrive soverommet ditt?

Vi bor i et 120 år gammelt hus som vi har renovert de siste to årene, og har bevart husets sjel. På soverommet har vi beholdt tregulvene og små, skjulte skap bak sengen. Rommet er lyst og lunt, med direkte utgang til balkongen, noe som gir en følelse av et dobbelt så stort soverom om sommeren. Jeg elsker å ta med dynen ut om kvelden for å forlenge dagen.

Hva er ditt favorittsengetøy?

Jeg har valgt litt freshe sommerfarger siden rommet er såpass nøytralt fra før. Oslo i fargen korall er en stor favoritt. Det er den mykeste satengen, og jeg elsker fargekombinasjonen.

Beskriv kveldsrutinen din?

Jeg elsker å legge meg nydusjet med en god ansiktsmaske, høre på podcast, lese litt og snakke med kjæresten om dagen før vi legger oss. Om sommeren lufter vi dynene ute og skifter sengetøy oftere. Ingenting slår å legge seg i sval sommerdyne med nyvasket sengetøy.

Kjøp Influenserenes favoritter

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter