Mascot Høie logo

Bedtime stories

med Gine Margrethe

BEDTIME STORIES

Gine Margrethe har lagt sin elsk på Høies kreppsengesett Ara. Det minner om sommer, farmor og alt som er godt. Rett og slett en drøm å legge seg i.

ME TIME

Jeg har en diffuser på nattbordet mitt som jeg ofte setter på når jeg tar kveldsstellet. Oljen jeg har i heter destress - om den virker vet jeg ikke, men den lukter nydelig og jeg får følelsen av at jeg er på spa. Jeg bruker alltid god tid på badet om kvelden. Vasker, steller, pusser, masserer og gjør det til litt me-time. Jeg finner roen helt enkelt og gleder meg til å hoppe i sengen når jeg er ferdig.

MINNER OM SOMMER

Jeg minnes den deiligste følelsen av å legge seg om kveldene hos farmor. Sengetøyet var så krispy og luktet sommer. Sover jeg i krepp nå, så føles det som sommer - året rundt. Det er akkurat som jeg kjenner meg ekstra fresh når jeg sover i krepp. Høies Ara, er en vevd krepp i ekstra fin bomull og himmelsk å sove i.

SOMMERLIG SOVEROM

Det er ingenting som er bedre enn når man setter opp verandadøren eller vinduet, og frisk, deilig sommerluft fyller rommet på morgenen og kvelden. Kanskje har jeg liten bukett med friske blomster på nattbordet, og tar en liten runde med diffuseren. Da blir det faktisk ikke bedre!

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter