Mascot Høie logo

Lag verdens beste kakao med

Emilie Voe Nereng

Bli med på hytta til en av Norges mest kjente influensere, og få oppskriften på det Emilie Voe Nereng mener er verdens beste kakao med krem.

Emilie Voe Nereng er ernæringsrådgiver og en av de største i Norge på Instagram på sitt felt med kontoen @emilienutrition. Der deler hun sin store lidenskap for kosthold, matlaging og helse til sine 222 000 følgere.

I 2022 ble hun kåret til årets mat-influencer og i 2023 mottok hun hederspris under Vixen Awards for sin lange fartstid i sosiale medier.

Hvorfor har du valgt å bygge hytte?

Jeg jobber hjemmefra hver eneste dag, så hjemmet mitt blir også arbeidsplassen min, og det kan gjøre det vanskeligere å koble av. Under lock down i 2021 merket jeg også et enormt behov for å komme meg litt vekk, uten å måtte reise så langt, og jeg forelsket meg i et hytteområde bare en time fra Oslo. Nærhet til naturen og frisk luft får meg til å koble av på en helt annen måte, og hytta er derfor det perfekte fristedet for meg.

Hva må være på plass for at du skal trives?

Jeg trives egentlig bare jeg har noe godt i glasset og hunden min på fanget, er ikke så mye mer som skal til.

Emilie Voe Nerengs hyttefavoritter:

Hvordan vil du beskrive interiørstilen din på hytta?

Hytta i seg selv er veldig lys og moderne, og da velger jeg heller mørkere interiørelementer som gir varme. Jeg er glad i at omgivelsene mine skal være lyse, det gir meg mer overskudd i hverdagen, samtidig som mengden puter, pledd og lys gir den varme, lune hyttestemningen. Jeg liker også innslag av farger, og har valgt brunt, kobber og et hint av blått, som jeg synes går fint med de sorte og beige fargene ellers i hytta.

Har du en kveldsrutine?

Jeg er en skikkelig natteravn og kan egentlig boble over av ideer og kreativitet på kveldstid. Derfor har jeg, for søvnens skyld, forsøkt å innarbeide rutiner som å ikke sjekke mobil og jobb etter klokken ni, og heller koble av med å tenne stearinlys rundt meg, skifte til kosetøy og lytte til podcast eller se på en serie. Jeg er også veldig takknemlig for at hunden min trenger kveldstur slik at også jeg får luftet meg litt før jeg legger meg.

Hva må være på plass for at du skal trives?

Jeg trives egentlig bare jeg har noe godt i glasset og hunden min på fanget, er ikke så mye mer som skal til.

Hva må på plass for at du skal få en god natts søvn?

Jeg må være påpasselig med koffein og helst ikke drikke det etter klokken to på dagen, og være flink til å koble av jobbtanker på kveldstid. I tillegg merker jeg effekten av å ha vært mye ute frisk og god luft, slik jeg får på hytta. Kanskje det også er derfor jeg sover litt ekstra godt nettopp her.

Hyttekos og kakao med Emilie

Denne tar ikke særlig mye lengre tid å lage enn en kopp posekakao, og bidrar med langt flere nyttige byggeklosser som kroppen trenger.

Kun fire ingredienser og supergod på smak!

Kakao ( 1 kopp)

2 1⁄2 dl plantemelk eller annen melk
2 ss kakaopulver
1 ss lønnesirup
1 sukett (eller mer søtning)

Ha alle ingrediensene i en kjele og visp sammen mens du gir den et forsiktig oppkok. Plasser en sil over koppen og sil kakaoen over slik at du får vekk eventuelle klumper. Topp den gjerne med pisket krem for litt ekstra hverdagsluksus!

Visste du at?

Emilie har skrevet to kokebøker og har i tillegg podcast, eget program på Matkanalen og egen take away. Drivkraften bak det hun gjør er å påvirke i positiv retning mot bedre folkehelse.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter