Mascot Høie logo

Flanellsengetøy

Myk, varm og deilig

FLANELL SENGETØY

Når du kryper under dyna og passer på å dekke hver centimeter av kroppen - fra tåspiss til skulder. Sakte, men sikkert kjenner du varmen bre seg i kroppen. I takt med at kroppstemperaturen når et mer behagelig nivå, slipper spenningene i kroppen taket, og du klarer å slappe skikkelig av. På slike kvelder er det ingenting som er bedre enn sengetøy av flanell.

FLANELL SOM ER GOD MOT KROPPEN

Høies flanell er laget av ekstra fin bomull, som er børstet for å gi den myke, deilige overflaten. Børstingen gjør at stoffet føles behagelig mot huden og at det ser ekstra lunt og koselig ut. Flanellsengetøy isolerer og varmer godt, og egner seg ypperlig på friske høstkvelder og mørke vinternetter.

Myke og lune flanellsengesett

Flanell på hytta

Mange velger flanellsengetøy på fjellhytta, og enkelte sverger til sengetøy av flanell året rundt, nettopp på grunn av den varmende egenskapen. Og vi kan jo alle være enig om at en rutete flanell passer ekstra godt inn på hytta.

DEN LUNE FLANELL

Flanell kan lages av både ull, bomull og kunstfiber. Flanellsengetøyet fra Høie er laget av 100% ekstra fin bomull, for en varm, lun og behagelig natts søvn. I likhet med andre Høie-tekstiler er flanellsengesettene våre utviklet med omtanke for både miljøet og deg.

GARNFARGET FLANELL

For deg som ønsker en enda mer eksklusiv flanell, anbefaler vi å prøve vår garnfargede flanell. Forskjellen på vanlig flanell og garnfarget flanell er prosessen med fargingen. På garnfarget flanell farges de delikate bomullstrådene før selve vevingen, som gir et ekstra mykt stoff. Rett og slett en himmelsk mykhet du bare må oppleve!

Garnfarget flanell

INSPIRERT AV SKANDINAVISK NATUR

Inspirert av den enestående skjønnheten i den skandinaviske naturen, har våre flanellsengesett blitt laget for å være både vakre å se på, så vel som deilige å sove i.

Vi har et bredt utvalg av mønstre og design, slik at du også skal finne din favoritt hos oss. Enten du foretrekker det subtile uttrykket til fjellandskapet, beroligende grønntoner inspirert fra skogen eller en frisk blåfarge fra havet, vil våre flanellsengesett gi deg muligheten til å omgi deg med naturens vakre fargepalett.

DRØMMEDYNEN

Fyll flanellsengetøyet ditt med din drømmedyne og en god hodepute tilpasset dine behov. Gjør soverommet og senga hakket mer luksuriøs og fristende ved hjelp av et par fluffy hotellputer.

INVESTER I GOD SØVN

Å legge til rette for god søvn, er som å gi seg selv en gave i form av forhøyet livskvalitet. Det viktigste med en god dag er natten før. Vi kan anbefale vår bestselger Saga. En dyne som kjennes svært myk, faller godt rundt kroppen og som holder deg god og varm.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter