Mascot Høie logo

Hyttehygge

Ro og velvære på hytta

HYTTEHYGGE

Skulle man beskrive den norske folkesjela, tar det ikke lang tid før ordet hytta kommer opp. Norske mann i hus og hytte! Det er like ur-norsk som selve hyggen! Er det en ting vi kan, så er det hygge - på hytta!

Hvorfor drar vi på hytta? Vi søker ro, natur og tilstedeværelse. Så hva skiller hyggen fra luksus? Det er kontrastene, gjøremålet før premien. Å kjenne at en arbeider med kroppen, for veden og deretter den lune varmen. Å nyte å sitte stille, etter en lang gå-tur i fjellet. Å servere et flott måltid, med færre redskaper og naturlige ingredienser. En nøkternhet, som inviterer oss til å undre, sanse og være her - akkurat nå.

RO I FLANELL

Varm og lun flanell som fast følgesvenn gjennom de kalde månedene på hytta. Flanellen varmer og isolerer godt, og det er perfekt å krype under en lun flanell på et friskt og kaldt soverom, i påvente av at ilden i peisen får varmet opp resten av hytta.

LUNEST

Selv om vi finner glede i det enkle på hytta, er vakre omgivelser og komfort viktig. Hytta er der vi kobler av, for så å koble på igjen når vi kommer hjem. Påfyll av ro, velvære og søvn. Så kan vi nyte den gode stemingen, av barnlig fryd, idyll, komfort, begeistring, og harmoni. Ha lune ullpledd i umiddelbar nærhet, for sene kvelder ute og inne.

SALIGHETEN

Å komme inn til en koselig hytte, med varme kinn etter en dag ute i frisk luft gir oss saligheten og roen vi lengter etter i hverdagen. Enkle gjøremål, godt selskap og hyttehygge. Vi spiller brettspill, nyter kvaliteten av gode samtaler og gleder oss over de nære ting. På hytta blir vi en tilfreds versjon av oss selv. Og soverommet på hytta innbyr til ro og hvile.

HARMONI MED NATUREN

Teksturer, natur, farger og alt vi opplever merkes klarere. Å glede seg over mulighetene: «hva har jeg lyst til i dag?». Ha tid til en rolig stund, der tankene flyr og man kjenner på roen. Våkne til riktig tid, ikke for seint og ikke for tidlig - dagen er åpen. På hytta er vi mer i ett med naturen. På soverommet ønsker vi teksturfølelser som kjennes på kroppen, og sengesett i lin er utsøkt.

Match med laken

HYTTEDYNEN

Fiberdyne eller dundyne på hytta? Har du ei hytte som holder jevn temperatur hele året, ja – da står du fritt fram til å velge mellom både dun og fiber. Dersom hytta di er litt dårligere isolert, så kan fiber være det eneste alternativet. Fiber trekker ikke til seg fuktighet som kan danne mugg og midd i senga, og vil derfor holde seg fin i mange år framover.

Dyner perfekt til hytta

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter