Mascot Høie logo

Jul på soverommet

HVILKEN JUL ER DIN?

Den koselige førjulstiden er her. Det er viktig å finne tid til å koble av, og med enkle grep kan du forvandle soverommet til en oase hvor en kan senke skuldrene og la juleroen komme. Skal man gå for det nedtonede og naturlige, eller er det julens klassiske røde som skal frem? Noen foretrekker også et mørkere juleunivers. La deg inspirere av julens trender på soverommet.

KLASSISK RØD

Ingenting er som å våkne uthvilt og spent på julemorgen. Det er noe magisk som skjer når juleroen senker seg. Den røde julen er tradisjonell og vekker minner fra barndommen. Julen er en tid for å tenke på dine kjære. Den røde julen kan forbindes med varme og kjærlighet - en klassiker vi aldri blir lei.

MØRK MAGI

Gli inn i et mørkt juleunivers. De dype mørke tonene er tiltalende på soverommet. Kjenn juleroen bre seg over deg i et segnesett med tiltalende design med vakre dekorelementer i gylne toner. Mørke og silkemyke Wessel utstråler komfort og eleganse.

NEDTONET OG NATURLIG

Inspirert av skogens farger og formspråk lar vi dype og dempede toner av grønt, og organiske, yndige mønstre slippe inn – og forsegle soverommet med stillhet og ro. Grønn er en klassisk julefarge som vekker minner om julegran og julestjerner. En trendy farge som stadig flere tar med seg inn i interiøret. Fyll sengen med sengesett og putetrekk i grønntoner du også.

HVIT JUL

Topp den deilige julefølelsen med en dundyne av beste kvalitet. Å legge til rette for god søvn, er som å gi seg selv en gave i form av forhøyet livskvalitet. Vi stemmer for en hvit jul og den beste søvnkvaliteten.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter