Mascot Høie logo

Ullpledd fra Høie

- Myke, varme og gode!

Deilig ull av beste kvalitet gjør pleddene fra Høie lune og varme, samtidig som de puster godt. Ullpleddene våre egner seg like godt til de kaldeste dagene, som til dager som bare er litt kjølige. Perfekt til en velfortjent pause på sofaen med lukkede øyne.

KOS MED ULLPLEDD

Et lunt og godt pledd til høsten er et must og innbyr til kos og hygge. Ha ullpleddet i umiddelbar nærhet, så er den lune, koselige følelsen bare en armlengde unna.

LAMMEULL

Våre myke og deilige pledd i 80% lammeull og 20% polyamid kjennetegnes ved at de er både lettere og glattere enn andre pledd. Og når kuldegradene kommer smygende, så lar du deg omfavne av disse nydelige pleddene som er like vakre å se på som de kjennes mot kroppen.

NORSK ULL

Oppdal og Storebjørn er lune pledd i 100% norsk ull. Ullens naturlige egenskaper gjør pleddet ideelt for alle årstider - det holder deg varm om vinteren og sval om sommeren. Et ullpledd er den perfekte gaven til noen du er glad i, eller bare en gave til deg selv.

VARMT OG GODT

Matterhorn er et ekstra varmt pledd i 100% ren ull, som holder seg mykt og vakkert over tid. Jaquardvevingen og det tosidige designet gir et nydelig uttrykk som passer inn i det nordiske hjemmet. Matterhorn er vår tykkeste kvalitet, men samtidig ikke tykkere enn at den omfavner deg som en klem.

PLEDD TIL DE SØTE SMÅ

Skattekammer er myke og varme pledd til de minste, laget i 100% ren ull. Med sitt sjarmerende mønster og delikate farger er de pledd som appelerer like myke til både mor og barn. Kommer i to størrelser: til baby og barn.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter