Mascot Høie logo

Kreppet sengetøy

Havets små krusninger

I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på skandinaviske hjem. Kreppsengetøy har vært en klassiker gjennom tidene, og vi skjønner godt hvorfor. Lull deg inn i søvn i deilig, luftig bomullskrepp som sørger for at du er sval om sommeren og lun om vinteren. Tilbake i 1955 Høie var den første i verden til å lansere krepp. Gå for originalen – laken, pute- og dynetrekk i krepp fra Høie, til priser som får deg til å sove rolig.

KREPP-SENGETØYET
GJØR DET FRISTENDE
Å SLUMRE LITT TIL

I vår vevde krepp skapes luftlommene i vevingen, og du får den delikate kreppen som varer for evig. Og når du kjenner at den gode følelsen skal vare enda litt til, kan du tusle rundt i en himmelsk pysj i samme kvalitet - tulle deg opp i sofaen og nyte lukten av nykværnet kaffebønner.

Mange har et nostalgisk forhold til kreppet sengetøy og alle kan bli forelsket og finne sin favoritt. Behagelig for øyet, sval om sommeren og lun om vinteren.

KREPPKLASSIKEREN HØIE PURE

Klassikeren som blir bedre med tiden. I vevd bomullskrepp skapes de unike luftlommene i vevingen. Det gir den crispy og gode kreppfølelsen først etter vask. Vi bruker kun tekstiler som er miljøsertifisert og helt uten allergifremkallende og miljøskadelige stoffer. Sengesettet er lunt om vinteren og svalt om sommeren - og kreppet sentetøy fra Høie er så rent at den anbefales av Asthma Allergy Nordic. En klassiker som ikke trenger å strykes. Vi har Pure vevd krepp i sengesett til voksne og barn, laken og putetrekk.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter