Mascot Høie logo

Sengetøy i krepp

- Lett og luftig

I mer enn 170 år har Høie satt sitt preg på skandinaviske hjem, og i 1955 var vi først i verden med å lansere sengetøy i krepp. Vi elsker den deilige, luftige følelsen en god bomullskrepp gir. Luftlommene i kreppsengetøyet gjør det lett og luftig på våren, og lunt om vinteren. Gå for originalen: laken, pute- og dynetrekk i krepp fra Høie.

NYHET: SOL SENGETØY I KREPP

For deg som er glad i lette pasteller og luftig krepp har vi laget Sol. Det er et ensfarget kreppsengetøy som fås i fire farger, laget i 100% bomull. Sengetøyet har praktisk glidelås i bunnen som gjør det enkelt å åpne og lukke.

En av fordelene med kreppsengetøy er den naturlige strukturen som kreppen gir. Den gjør at skrukker ikke er like synlige, og at sengetøyet derfor ikke trenger å strykes.

Den luftige kreppen kjennes behagelig mot huden og er en favoritt blant mange av våre kunder. Hvilken farge går du for?

SLUMRE LITT TIL...

I vår vevde krepp skapes luftlommene i vevingen, og gir en krepp av høy kvalitet som holder seg godt år etter år. Den crispy kreppen føles deilig mot huden. Og når du vil at den deilige følelsen skal vare enda litt til, kan du nyte en rolig morgen i Ara kreppyjamas med en god frokost og en kopp nykvernet kaffe.

moderne nostalgi

Mange har et nostalgisk forhold til kreppsengetøy, og elsker følelsen av å sove i dette luftige sengetøyet. Denne sesongen lar vi personlige minner og eksisterende design få en ny dimensjon, når vi kombinerer dem på en ny og moderne måte. Vi omfavner det kjente og kjære, for så å gi det nytt liv. Er ikke nostalgi herlig? Finn ditt nye favorittsengetøy i krepp med søte blomstermønster fra Høie.

EN KLASSIKER I KREPP

Høie Pure er en klassiker som bare blir bedre med tiden, og som fås som sengesett både til barn og voksne, så vel som laken og putetrekk. Kjenn den deilige, crispy følelsen av å våkne opp i krepp både på laken og sengetøy. Så godt!

Høie Pure er en vevd krepp, som vil si at luftlommene i kreppen skapes i vevingen. Og det er nettopp luftlommene som gjør at sengetøyet føles svalt på våren og lunt om vinteren. Vevingen gir en krepp i svært god kvalitet som holder seg pen – år etter år.

Høie Pure er så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter