Mascot Høie logo

Myk, mykere, mykest

Det mykeste av det myke – for deg som vil sove i mykt sengetøy. Harmoni er vår aller mykeste sateng.
Satengsengetøy laget spesielt for deg som elsker det mykeste av det myke!

Myk, mykere, Harmoni

Harmoni er alt som er mykt.

Sateng som Harmoni er laget av, er et materiale kjent for sin mykhet. I satengvev er trådene vevet på en slik måte at flere tråder ligger på overflaten, noe som skaper en glatt og blank overflate. Resultatet er en silkemyk overflate.

Bomull som vår sateng er laget av. 100 % ren bomull, som med sine lange bomullsfibre skaper en helt jevn og slitesterk overflate – som forsterker den myke finishen.

Tett veving, eller høy trådtetthet, gir en enda glattere og mykere overflate.

Det er steinvasket, noe som mykner fibrene i materialet og samtidig gir et mer avslappet utseende.

Med andre ord: Harmoni er en kombinasjon av absolutt alt som gjør sengetøy mykt.

Harmoni i mange farger

Mykt sengetøy med flere gode egenskaper

Satengsengesett, og da spesielt Harmoni, har også flere gode egenskaper – i tillegg til sin mykhet. Det har satengens unike evne til å puste, og å virke svalende på varme netter. Bomullssatengen er også god til å transportere bort fuktighet, noe som forsterker den kjølende effekten.

For de kaldere nettene, er det greit å vite at bomullssateng også har isolerende egenskaper. Materialet varmer godt, uten å oppleves for tungt. Derfor er det behagelig også på vinteren, og særlig i kombinasjon med tyngre dyner.

Match med hotellputer

Hvilken farge foretrekker du?

Den myke Harmoniserien kommer i hele 9 delikate farger – slik at du kan finne den perfekte nyansen til ditt soverom. Designene er også utviklet for å kunne fungere i kombinasjon! Mix og match for å skape din personlige touch – velg laken eller hotellputetrekk i annen farge enn sengetøyet.

Laken og sengesett i harmoni

Lyst som elfenben

Til deg som liker lyse sengesett har vi fargen elfenben. Den lette, lyse fargen har en varm undertone, som gjør den lun og behagelig. Passer godt sammen med varme beige- og bruntoner. Fås som sengesett, laken og hotellputetrekk.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter