Mascot Høie logo

Niblue Home X Høie

HJEMME HOS Niblu

Samboerparet Blue og Nickolay inspirerer og sjarmerer med sin minimalistiske janpandi-stil. Niblu.home består av Blue Dela Cruz (27), som jobber som sykepleier og er over middels interessert i interiør. Nickolay Urstad (26) jobber på Illums bolighus og deler interessen med samboeren. Vi stilte noen spørsmål om deres stil, les videre for å bli kjent med gutta bak Niblu.

SKANDINAVISK MØTER JAPANDI

For å beskrive interiørstilen, vil vi si den er minimalistisk skandinavisk/japandi. Elsker kombinasjonen av treverk i eik og valnøtt. Samtidig elsker vi at ting har sin egen plass, på en måte at det ser tilfeldig ut, men ikke ser rotete ut. En kombo av organiske former og rette linjer er nydelig!

SESONGENS DYNE

Dyna har absolutt mye å si da det dekker sengen og på en måte dominerer rommet. For oss er det viktig å bytte dyne hver sesong, og en tjukk og god dyne er et must. Vi er ganske varmblodig av oss, så om sommeren er det helt topp med en svalere sommerdyne.

STILEN PÅ SOVEROMMET?

De fleste liker at soverommet er malt i mørke farger. Det kan være fint det og, men for oss er det perfekte soverom lyst, koselig, minimalistisk og lunt. Vi elsker å bruke bordlamper/gulvlamper rundt omkring for å skape denne lune og koselige atmosfæren. Hvordan man rer opp sengen har også mye å si for atmosfæren.

SENGETØY-FAVORITTENE

Elsker beige nyanser både på vegger og sengetøy. Det beige sengetøyet fra Høie i sateng er helt perfekt! Om høsten bruker jeg å innlemme mørkere jordtoner. Og om våren lysere. Det kan være fargen på sengetøyet eller pyntegjenstander. Om sommeren foretrekker jeg å bruke enten sateng eller lin. Sateng føler jeg gir en avkjølende effekt når den treffer huden, noe som er så deilig! Lin er også deilig fordi det er luftig. Helt nydelig om sommeren.

LA DEG INSPIRERE

ALT TIL BADET

VÅRENS NYHETER

SENGESETT

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter