Mascot Høie logo

Pillowtalk med Camilla Pihl redaksjonen

Vi tok med kameraet inn til Camilla Pihl redaksjonen for en liten Pillow talk. Bli kjent med Marthe, Titte og Randi og få deres favoritter, søvntips og skjønnhetstips.

CAMILLA PIHL REDAKSJONENS TIPS

Deres beste tips er: dyrk alle tingene som får deg til å smile i livet! Om det er en god treningsøkt, kaffe på senga eller fine ting og fine blomster - ha det fint rundt deg og våkne med et smil.

FOR DEN BESTE SØVNEN

Fjern sminken, vask ansiktet og puss tenner er et absolutt must.
På kvelden er det deilig å roe helt ned med en god yogaøkt. Smør hender og føtter med fuktighetskrem – neglebåndene med olje, og glasset med vann er klart på nattbordet – uansett. Og masse frisk luft på soverommet gjør underverker.

Høstfavoritt

Frøya er laget i steinvasket økologisk bomull og er en favoritt hos oss i redaksjonen. Vi elsker den avslappede looken og den myke, deilige feelingen som den steinvaskede bomullen får!

MORGENRUTINER

De dagene man våkner og er litt ekstra trøtt, fyll en bolle med vann og gjerne litt is og skyll fjeset i vannet. Leppestift – det kan brukes til alt, og snur enhver dårlig dag til det bedre. Gi dagen litt farge, da føler man seg fresh.

KAN IKKE LEVE UTEN

Vi kan ikke leve uten en god natts søvn, og tannbørsten. Og kamera! Det er så fint å forevige ting.

ALLTID LITT KONTRAST

Noen fashionstips gjør seg like godt på soverommet: Balansert, men med kontraster. Redaksjonen elsker at plaggene skal være tidløse, causal og ujålete. Om man blander noe søtt med noe rocka blir det bra. Her er det samme tipset tatt med seg på soverommet. En rocka farge i rødbrun, gjør seg med sarte blomster.

Økologiske sengesett

For en bedre morgendag