Mascot Høie logo

Premium sengetøy

Kvalitet som varer

PREMIUM KVALITET

Sett en eksklusiv spiss på hverdagen med Høies Premium-basekolleksjon! De klassiske sengetøyene er en ny langtidslansering for Høie, laget for å holde seg gjennom de ulike sesongene. I rene, varige naturkvaliteter trosser de luksuriøse tekstilene skiftende trender og består, år etter år.

EKSKLUSIVT SENGETØY

Få hotellfølelsen med vår premium sateng i 100% egyptisk bomull. Elegance setter en eksklusiv glans på omgivelsene som taler til alle sanser. Kvaliteten på garn og trådtetthet er i perfekt harmoni. Sengesettet er glansfullt og vakkert, og de fine bomullstrådene omfavner deg med sin kjærlighet.

Visste du at flate laken kan brukes som sengekappe? Legg et flatt laken under overmadrassen og la det henge ned over madrassen.

MATCH MED HOTELLPUTER

I Høie elsker vi følelsen når man synker ned i den store og myke hotellputene. Noen kan synes kanskje de er litt store, men elsker luksusfølelsen hotellputen gir! Derfor har vi også hotellpute i en litt mindre utgave, 60x80 cm, i tillegg til den klassiske størrelsen 70x100.

PREMIUM SATENG

Siena er en premium sateng i egyptisk Giza-bomull som kjennetegnes av bomullsfiber som er tynnere og lengre. Bare 1% av den totale bomullsproduksjonen i Egypt er Giza bomull. Dette er sengesettet er for deg som ønsker det aller flotteste.

PERCALE

Vår premium percale er matt, sval og crispy. Kvaliteten i sengesettet kjennetegnes av en tettere veving, og er merkbart stødigere. Perfekt for deg som elsker den knitrende følelsen når du brer dynen over deg.

NATURLIG LIN

Helles ufargede naturfibre i 100% lin er steinvasket for en mykere følelse, og virker både svalende og lunende, alt etter hva kroppen din behøver. Sengesettet er en del av vår premium basekolleksjon som koster litt mer, men varer desto lenger. Vi kaller det tidløs luksus med omtanke.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter