Mascot Høie logo

Miks og match sengetøy

Striper og ensfarget

SENGETØY I HARMONI

Denne sesongen kommer sengesettene Frøya og nyheten Tor i de samme flotte fargene, slik at de kan mikses og matches etter ønske. Gi soverommet en personlig touch ved å kombinere dine favoritter på din unike måte.

BLI BEDRE KJENT MED
SENGESETTET TOR


Til vår friske vårnyhet Tor har vi valgt en ekstra fin bomull som er kjent for sin mykhet og høye slitestyrke. De fine bomullstrådene føles myke og behagelige mot huden. Et perfekt utgangspunkt for en myk landing i drømmeland. Tor kommer i 5 herlige vårfarger og kombineres gjerne med matchende farger fra Frøya-serien.

SØT SOM SUKKER

Sukkerrosa er en frisk farge som puster nytt liv i soverommet ditt. Denne trendy og overraskende nyansen fyller deg med energi og gir deg en spennende start på dagen.

Behagelig beige

KJÆRLIGHETSGUDINNEN


Frøya er kjærlighetsgudinnen dette sengetøyet er oppkalt etter - og kjærlighet har vi også for miljøet. Frøya er nemlig Svanemerket for en bedre morgendag, og farget på en måte som bruker 30% mindre vann enn tradisjonelle metoder.

Serien består av både sengesett, laken og putetrekk i tre størrelser.

Forfriskende blå

EN ROMANTISK VÅR


En av sesongen nye og herlige fargenyanser i Høies sengetøykolleksjon er dus rose. La denne lune og behagelige fargen fornye soverommet ditt, og trylle frem litt vårglede og romantikk.

Serien består av både sengesett, laken og putetrekk i tre størrelser.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter