Mascot Høie logo

Vårens trender

Fargespill

Fargene har fått taletid igjen og denne våren ser vi sterke rosafarger i trendbildet. Farger er synonymt med glede, energi, optimisme og ikke minst håp. Og i takt med at årstiden blir lysere, varmere og mer fager, eksploderer soverommet i en fargerik drøm.

FRØYA

Sengetøyserien Frøya av Svanemerket bomull er ekstra fin bomull kjent for sin høye slitestyrke. Steinvasken mykner fibrene og gir sengetøyet en avslappet følelse, samtidig som det er ekstra mykt å sove i. Innfargingsprosessen krever også 30 prosent mindre vann enn tradisjonelle metoder.

FARGER ER IKKE BARE FOR DEN VÅGALE. I ET MINIMALISTISK OG NEDTONET SOVEROM ER ET FARGESTERKT SENGETØY EN SPENNENDE OG UVENTET KONTRAST.

BLIKKFANG

For den eklektiske og mer vågale er blomstermønstre et spennende utgangspunkt. Våkne opp i en knallrosa blomstereng med den småblomstrete nyheten Mynte i ekstra fin bomull, eller la store blomster i sateng-settet Patrizia få sette standarden.

UNIKT OG PERSONLIG

Sesongens mønstre og farger gir rom for kreativitet. Felles for oss alle, uavhengig av stil, er at farger gir oss en unik mulighet til å skape et personlig hjem og et soverom som vitner om overskudd og glede. Og ikke minst masse håp for fremtiden.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter