Mascot Høie logo

Varm minimalisme

Skap ditt drømmerom

VARM MINIMALISME

- For å evne å nyte og ta vare på oss selv, er vi nødt til å senke farten litt. Det er nettopp dét som har vært formålet med denne kolleksjonen, smiler Trine Varøystrand, som er designsjef i Høie.

NATURENS BEROLIGENDE EFFEKT

Høstkolleksjonen har fått navnet Varm minimalisme og inspirasjonen er hentet fra naturen - noe som gjenspeiles i både farger, mønstre og materialer. Paletten består av behagelige brune, beige og varme okertoner, plukket fra naturens egne nyanser. Mønstrene er duse og vekker assosiasjoner til naturens sjatteringer, som Helsinki sengesett. Materialene er valgt med omhu.

- Stoffene er veldig i fokus, og det er samspillet mellom fargene, mønstrene og materialene som danner uttrykket. For eksempel understreker den eksklusive og skinnende satengen mønsteret på Wessel, som prydes av to ulike mønster på hver sin side. Sengesettet Olai har en lun og varm gyllenbrun farge og er av garnfarget, flanell. En garnfarget flanell er som ingenting annet. Garnfarging betyr at de fine bomullstrådene farges før vevingen, deretter børstes overflaten for å få frem den unike flanellfølelsen. Det gir en himmelsk mykhet som du bare må oppleve.

- Varm minimalisme skal gjøre det enkelt å finne roen. Å bringe naturens beroligende effekt inn på soverommet. Kolleksjonen skal appellere til sansene dine: Innby til ro og harmoni, gjøre det godt å entre soverommet og krype under dyna på mørke, friske høstkvelder.

BALANSE OG RO - HJEMME OG PÅ HYTTA

-I den drømmende gavepakken av en kolleksjon finnes det noe for alle. - Det har vært viktig for oss i designteamet å lage en kolleksjon med noe for ethvert hjem og menneske. Designene bidrar til å skape ulike uttrykk, basert på omgivelsene og passer like godt til gyllne materialer som til mer naturlige elementer. Til felles har de at de bringer ro inn i rommet, sier Varøystrand.

- I takt med at vi søker til naturen, har også hytta blitt enda viktigere for oss i en ellers turbulent tid. Designsjefen kan avsløre at nordmenns andre hjem også har vært i tankene under arbeidet med kolleksjonen: - Vi mener absolutt at «Varm minimalisme» egner seg på hyttesoverommet. Ro, nærhet til natur og innhenting av ny energi er jo noe av det viktigste vi søker når vi reiser på hytta, avslutter Varøystrand.

Husk: Godt sengetøy fortjener selskap av en god dyne og pute. For friske høst- og vinternetter anbefaler vi en god dundyne og dunpute.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter