Mascot Høie logo

Høstens trender

Overraskende og inspirerende

Denne kolleksjonen er for deg som våger litt mer, som elsker mønstre og soverom med mye personlighet. Utforsk et utvalg av grafiske mønstre og naturens farger som vil gi ditt soverom et unikt og dynamisk uttrykk.

SMÅRUTENE ER TILBAKE

Denne høsten tar vi med oss de små, trendy rutene inn på soverommet. Nils i 100% ekstra fin bomull vil gi soverommet ditt et kult og moderne utseende. Designet er både koselig og tøft på samme tid, og passer godt inn i mang et soverom. Til disse sengesettene har vi valgt den ekstra fine bomullen, som er kjent for sin mykhet og høye slitestyrke. Dette gir kvalitet som varer i år etter år.

Sengesett i høstens trendfarge

ER DU GLAD I STERKE FARGER?

Er du glad i sterke farger, men ikke like begeistret for mønstre? Da tror vi du vil like satengnyheten Oslo i fargen ultramarine. Det er et sengesett som virkelig løfter soverommet. Den deilige satengen i ren bomull er kjent for sine ekstra tynne og langfibrede tråder som gir sengesettet en fin og særegen glans. Pipingen på putetrekket gir sengesettet det lille ekstra - en leken detalj.

Gjør uttrykket komplett med matchende laken og putetrekk

GRAFISKE DETALJER

Omfavn det overraskende og skap et personlig hjem. Et hjem der du balanserer vintage ikoner med nye og moderne designmøbler. Der kunst og grafiske elementer får oppmerksomhet og gir deg inspirasjon til kreativ utfoldelse.

Garbriella sengesett er laget av 100% ekstra fin bomull, og har en lekker fargepalett bestående av flere blåtoner. De rene, geometriske linjene gir den et kult uttrykk.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter