Mascot Høie logo

Tiden på badet

med Gine Margrethe

Vi har tatt en prat med influencer Gine Margrethe om tiden på badet og hennes rutiner. Et bad kan være så mye mer enn et sted man pusser tenner. Gine Margrethe forteller oss hvilke kvaliteter hun setter pris på i baderommet.

EN GOD START

For en god start på dagen er det viktig med myke gode kvaliteter, fra dynen til morgenkåpen. Jeg liker å bare hoppe ut av den deilige dynen og inn i en myk morgenkåpe, for å gå på kjøkkenet med barna sier Gine Margrete.

KJØP NÅ

SPASTEMNING

Det som kjennetegner den deilige spastemningen er jo at man ofte er på ferie og har god tid, da gir man rom for skikkelig avslapning. Så for å lage seg spastemning hjemme, er dette viktig – god tid! Så synes jeg det er viktig å ha et varmt og lunt bad. Og å ha god harmoni mellom materialmiks og deilige farger.

Se alle håndklær

KVALITET

Gine har valgt håndkleserien SPA til sitt bad. Eleganse møter kvalitet i Høies nye fantastiske serie i tyrkisk bomull. Den tyrkiske bomullen er kjent for sine ekstra lange, sterke og myke fibre, som gir bomullen en nydelig touch som føle ekstra god å ta i.

RUTINENE

Om jeg skulle dele et tips for den beste morgen- og kveldsrutinen så er jeg helt avhengig av ansiktsvask! Selv om jeg dusjer liker jeg å vaske ansiktet mitt med litt kaldt vann som får blodomløpet til å sette litt fart og gi gode roser i kinnene. Tid og rutiner på badet blir som en liten gave til meg selv i hverdagen.

MUST HAVES PÅ BADET?

Ansiktskluter! Da Høie kom med vaskekluter var disse de første jeg måtte prøve. For meg er gode hudrutiner viktig, rene kluter til ansiktet er en must have hver dag. Derfor er det så herlig at kvaliteten til Høie er så god, da de går i vaskemaskinen jevnlig og kommer ut like gode gang etter gang!

LA DEG INSPIRERE

VÅRENS NYHETER

ALT TIL BADET

PYJAMASER

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter