Mascot Høie logo

HYTTEKOS OG HYTTEKAOS

Da ungeflokken på tre skulle bli til fire, bestemte Nikoline (29) og Sebastian (33) seg for at slaps og dårlig vintervær måtte byttes ut med snø og kvalitetstid, og investerte i hytte. La deg inspirere av stilen til småbarnsfamilien fra Oslo.

Hvem?

Navn og alder:
Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen
Paret har tre barn på 5, 3 og 1 år, og hvert øyeblikk kommer enda en baby.

Bosted:

Ullern i Oslo og har nylig kjøpt seg hytte

Kjent som:
Influensere og TV-regissør.

Fortell om hyttedrømmen - hvorfor kjøpte dere hytte?

Hyttedrømmen kom for alvor da vi fikk flere barn og vinteren i storbyen bød mer på slaps og grus enn snø. Vi ble rett og slett litt lei av å måtte aktivt finne på noe nytt å gjøre hver helg. Vi ønsket oss et sted hvor vi som familie kunne trekke oss tilbake og gi barna våre ekte vinterglede med alt det innebærer.

Hvordan vil dere beskrive hytteinteriør-stilen deres?

Vi kjøpte og tok over hytta på to uker i starten av desember, så alt gikk plutselig veldig fort. Vi hadde et stort ønske om å feire jul der, men med leveringstid på møbler så det litt mørkt ut. Derfor bestemte vi oss for å flytte det vi trengte på hytta hjemmefra og innså at møblene hjemme gjorde seg utrolig godt på hytta. Det er få, store møbler som har plass til hele familien. I etterkant har vi supplert med bilder, masse stearinlys og vaser for å gjøre det enda litt mer hyttekoselig i en stil som egentlig ikke er så typisk hytte.

For oss var det viktig å skape et sted vi ønsket tilbringe masse tid. Nye dyner, puter og sengetøy fra Høie gir oss en deilig luksus- og hotellfølelse på fjellet. Med den friske fjelluften, de utrolig deilige dynene og det myke sengetøyet sover vi alle sammen godt natten gjennom.

Nikoline og Sebastians favoritter

Hva er det viktigste som må være på plass for å trives i et hjem?

Med tre, snart fire småbarn er det alltid høyt støynivå, mye klesvask, fingermerker og rot. Det har vi lært at vi bare må leve med, og vi har flere kaotiske år foran oss, så det gjelder å finne harmoni i kaoset. Likevel er det godt å kunne ha rom eller soner hvor det er mulig å trekke seg litt unna og bare være for seg selv. På soverommet har vi tv, og det er så deilig å ha store hotellputer i tillegg til de vanlige putene våre så vi kan lage oss et lite rede og kose oss med en tv-serie i sengen.

Hva er deres beste tips til en god start på dagen?

Morgenene starter brått hos oss, men vi unner hverandre å sove litt ekstra noen morgener, eller nyte en kopp kaffe alene i sengen før dagen starter. Noen ekstra timer på øyet av og til føles som den største luksusen i småbarnsfasen.

Har dere noen faste kveldsrutiner?

På hytta har vi badstue på badet, som vi begge to er blitt veldig glad i. Når alle barna er lagt setter vi på badstuen og tar en liten date der inne før vi skal legge oss. Spa-håndklær fra Høie er med inn i badstuen og det gir en følelse av å være på et ekte spa. Etter badstuen står en kald dusj for tur, og da er det så godt å ta på seg stor, deilig morgenkåpe før vi kryper opp i sengen og avslutter med litt tv-serietitting i sengen.


Hva må på plass for en god natts søvn?

Etter at vi ble foreldre, setter vi enormt stor pris på en god natt søvn. Det er ikke alltid vi får sove de timene vi vil, og med en liten baby snart i hus, vet vi at nattesøvnen vil bli avbrutt enda flere ganger per natt, og da er det ekstra viktig at vi sover godt når vi først sover. Rent sengetøy som føles lunt og godt mot kroppen, frisk luft på soverommet og en dyne som føles lett, men er perfekt varm, er det aller viktigste for å få en god natt søvn. Produktene til Høie gir oss alt dette, og det setter to småbarnsforeldre pris på.