Mascot Høie logo

God jul fra

Nikoline og Sebastian

Med fire barn, travle jobber og stor familie legger Nikoline og Sebastian minst mulig tid og mest mulig kjærlighet inn i julegavene.

Hvordan ser en typisk julehandel ut for dere?

Nikoline:

Jeg trodde jeg var flink til å planlegge, men Sebastian slår meg på begge fronter. Han begynner å planlegge julegaver allerede i september, og prøver å være ferdig til desember. Ikke alltid det går, men han skal ha for å prøve...

Sebastian:

Jeg har begrenset tid for julegavekjøp, men å handle tidlig gir meg sjansen til å få gode tilbud. Jeg liker å finne ting på salg og oppleve den tilfredsstillende følelsen av å være tidlig ferdig. Ved å handle på salg har man muligheten til å gi dyrere gaver, enn om man handler på fullpris.

Hvorfor er Høie det perfekte stedet å handle julegaver?

Nikoline:

Jeg liker å kjøpe kvalitetsvarer for hjemmet som er nyttige og kan brukes daglig. Å starte det nye året med friske håndklær og sengetøy gir en herlig følelse av fornyelse.

Sebastian:

Jeg setter pris på netthandel med rask levering til døren. Det eneste jeg trenger å tenke på er gaveinnpakningen, som er den mest hyggelige delen av prosessen. Jeg unngår å løpe rundt i desember og kan i stedet tilbringe tid med familien.

Gavefavoritter

Julegavene som aldri slår feil?

Nikoline:

Myke gaver er populære blant hele storfamilien, uansett alder. Jeg vil kjøpe en Saga dundyne fra Høie til lillebroren min på 20 år, som nylig har flyttet for seg selv. Denne dundynen er mitt personlige favorittprodukt fra Høie, kjent for sin fantastiske kvalitet og produsert i Norge. Jeg tror ikke han innser hvor heldig han er som får denne gaven. En dundyne kan virke kjedelig å kjøpe når man er ung, men den er utrolig behagelig å motta som gave. Bestemoren min på 92 år elsker å se på "Skal vi danse" i godstolen sin, så hun fortjener et varmt ullpledd. Jeg liker tanken på å gi gaver av høy kvalitet som blir brukt hver dag.

Sebastian:

Søsteren min har akkurat fått barn, storfamilien vokser og jeg har blitt stolt onkel, det er faktisk veldig stas. Nå som hun er i mammaperm fortjener hun en digg og myk pysjamas i flanell. Hva mer kan man ønsker seg når man går hjemme med baby!?

Hva er en fin juletradisjon for deg?

Nikoline:

Det er så mange fine ting, men jeg husker at vi alltid fikk lov til å ta med dyne i sofaen på julaften morgen, for å se på julefilmene. Det pleide vi ikke få lov til ellers, så det var stas. Etterpå fikk vi åpne en gave hver. Alle visste hva som var inni, nemlig en ny pysj, men det var like stas hvert år. Nå, som voksen, skaper jeg mine egne juletradisjoner, og jeg har videreført denne pysj-tradisjonen. I år vil jeg at mamma også skal være en del av det, så hun får en myk pysjpakke under treet som hun kan åpne tidlig på julaften morgen.

Sebastian:

Etter vi fikk barn, har julekalenderen blitt ekstra hyggelig. I år håper jeg at vi kan innføre en ny juletradisjon med å dra på en juleforestilling sammen, da de eldste barna våre er gamle nok. Det vil være en herlig tilleggstradisjon til å besøke bestemor, der vi baker pepperkaker med alle barnebarna og oldebarna samlet. Det er spesielt fint å se hvor glade bestemor og bestefar blir når vi alle er samlet. Og, selvfølgelig, jeg elsker et skikkelig rælete julebord, spesielt for småbarnsforeldre som fortjener en ekstra festlig tid.

Hva er julestemning for deg?

Nikoline:

Da jeg var liten var det siste vi gjorde på lillejulaften å rydde, vaske og pynte soverommene. Da tok mamma fram sengetøy i rutete flanell. Da kunne jula bare komme.

Sebastian:

Når bygatene pyntes med lys og festkledde folk, Narnia er på TV-en, julekalenderen er hengt opp, snøen er hvit, mamma begynner å stresse litt og man drikker gløgg - da får jeg skikkelig julestemning.

Hva står på ønskelisten deres til jul?


Vi har det meste vi trenger i livet, men på ønskelisten i år, og sikkert i mange år fremover, er et sommersted vi kan innrede med lette sommerdyner og sengetøy i krepp og lin.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter