Mascot Høie logo

Slik finner hun roen etter

Skal vi danse

Etter en travel høst med Skal vi danse, pakker Helene Olafsen bort paljettene og finner frem den myke og praktiske vintergarderoben.

Hva skal du gjøre fremover?

Jeg skal bruke de kommende dagene og ukene på å rydde opp etter alt som har hopet seg opp. Jeg gleder meg til å ta frem vintertøy og være en av de første på Tryvann når skisesongen begynner. Dans er fantastisk, men nå trenger jeg litt frisk luft etter mye innendørs aktivitet.

Helenes Høie-favoritter

Hva er en perfekt dag?

Jeg føler at en perfekt dag avhenger veldig av dagsformen, men akkurat nå drømmer jeg om en dag uten planer, helst på ferie langt borte, med sol og strand og all verdens tid.

Hva gir deg glede i hverdagen?

Det er ganske mye har jeg funnet ut. Det er jo litt som ordtaket sier; at hvis du ikke gleder deg over snøen, får du mindre glede i livet, men like mye snø. Jeg er nok ganske lett å glede. Jeg får energi fra familien, fra jobbprosjekter jeg trives med, bevege meg, mennesker, musikk, natur og film. Og listen fortsetter ...

Familiens dynefavoritter

Har du noen tips til å snu en dårlig dag til å bli bra?

Om du vil at den skal snu; Sett på noe høy musikk du liker på øra, gå deg en 30 minutters rask tur. Er dagen fortsatt like dårlig er det greit - vi må ha de og.

Dine fem beste tips til å ta vare på seg selv i en travel hverdag med jobb og barn?

1. Ha en avtale med deg selv om at du får til en dag med trening i uka - helst en aktivitet du liker skikkelig godt. Alt annet er bonus.

2. Matkasse.

3. Prioriter tid med venner og familie - inviter de over en ettermiddag på pannekaker eller bestillingspizza. Det er litt kaos, men det er også sånn livet er nå.

4. Spør om hjelp - det pleier å komme mer enn ren hjelp ut av det.

5. Suss og klem mye på kjæresten.

Det nærmer seg snart jul – er du tidlig ute med julegaver eller i siste liten?

Jeg er som regel enten eller. Det hender jeg er ferdig med 80% i mai, men de siste prosentene er i siste liten ja. I år er den siste prosenten på 100.

Dine beste julegavetips fra Høie?

Vinterdobbeldyna! Der er en stor gave, men den gir lykke hver eneste dag.

Fri frakt

over 1000,-

Rask levering

2-5 virkedager

Trygg betaling

med Klarna

Norsk produksjon

dyner og puter